Vízilabda OB I., férfiak

2017.11.21. 15:26

Kaposvári VK: a Fradi és a ZF-Eger ellen is vízbe szállnak

Nem akármilyen hét előtt áll a Kaposvári VK alakulata, amely a héten a négy magyar topcsapat közül kettővel is találkozik.

Fenyő Gábor

Szerdán 20.15 órakor a Fradi vendége lesz a Kaposvári VK Budapesten a Népligetben, a hétvégén pedig a Magyar Kupában kétszer is összecsap a ZF-Egerrel. Az első mérkőzés szombaton 16 órakor lesz Kaposváron, a visszavágó pedig másnap 18 órakor a hevesi megyeszékhelyen.

A fővárosi zöld-fehérek látványosan megerősítették nyáron a csapatukat. Nem kevesebb, mint hat (!) olimpiai bajnokot – Madaras Norbert, valamint a két Varga, Dénes és Dániel mellett ott van még a szerb Stefan Mitrovics, Nikola Jakcsics és Szlobodan Nikics – tudhatnak a soraikban, míg Vámos Márton és Manhercz Krisztián a hazai rendezésű világbajnokságon ezüstérmet szerzett válogatottnak volt a tagja.

A mesterük, Varga Zsolt is rendelkezik ötkarikás aranyéremmel, akárcsak a szakmai stábot erősítő Gerendás György. Bár legutóbb a szintén világsztárokat felvonultató bajnoki címvédő, Magyar Kupa-győztes és Bajnokok Ligáját nyert Szolnoki Dózsa VSC társulatával hazai környezetben nem boldogultak, nem egy kategóriába tartozik a Fradi és a Kaposvári VK.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában