Röplabda NB I., férfiak

2017.11.03. 13:40

Szomszédvári rangadó vár a Fino Kaposvárra

A mezőny második feléhez tartozó, több egykori kaposvári játékost is a soraiban tudó Pécsi TE-PEAC otthonában szólítják pályára vasárnap 15 órakor a Fino Kaposvár társulatát. Szomszédvári rangadót rendeznek tehát az élvonalbeli röplabda-bajnokságban.

Fenyő Gábor

A kaposvári együttes eddig mind az öt bajnokiját behúzta – szettet is csak egyet engedtek át, mégpedig a Pénzügyőrnek –, s aligha lehet más céljuk, mint a baranyai megyeszékhelyen is folytatni a sorozatot. A folytatásban rangadók várnak a Demeter György csapatára – előbb Kecskemétre, majd Kazincbarcikára utaznak –, s gyaníthatóan már ennek rendelik alá a szomszédvári fellépést.

A Pécsi TE-PEAC csapata eddig két meccset tudott nyerni, s borítékolható, hogy nem a rekordbajnok Fino Kaposvár elleni szomszédvári ütközeten gyarapítják tovább pontjaiknak a számát. A legutóbbi meccsről sérülés miatt hiányzott Vajda Tamás újra ott lesz a pályán, ifjabb Nagy Péter viszont kihagyja a pécsi találkozó is.

– Két-három hét kell még, hogy ifjabb Nagy Péter újra teljes értékű harcos legyen. Felesleges lenne kockáztatni, hogy pályára lépjen, a rangadókon viszont kulcsszerep hárul majd rá – mondta Demeter György, a Fino Kaposvár mestere.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában