Győzelem

2017.11.01. 18:04

Totális kaposvári röplabdás siker a másodosztályban

Újabb sikeres fordulón vannak túl a somogyi NB II.-es röplabdacsapatok. A nőknél az 1. MCM-Diamant RÖAK U21-es alakulata a Szombathelyi ESE-t, a RÖAK-Sport36 Kaposvár pedig a vasi megyeszékhelyen a Haladás VSE-Sportiskola U21-es egyletét verte szintén négy játszmás találkozón, míg az uraknál őrzi veretlenségét a Fino Kaposvár U21-es társulata.

Fenyő Gábor

NB II., Nyugati csoport

Nők – 6. forduló:

1. MCM-Diamant RÖAK U21–Szombathelyi Egyetemi SE 3–1 (21, 17, –16, 19)

1. MCM-Diamant RÖAK U21: Kalmár, Mészáros Zs., Szöllősi, Hegyi, Ullrich, Zsom. Csere: Rucz (liberó), Wágner (liberó), Béres, Hock, Váldi, Fehér, Szerecz. Edzők: Szelle Dóra, Duduka Ingrid.

A Szelle Dóra, Duduka Ingrid kettős vezette 1. MCM-Diamant RÖAK U21-es együttese immár a negyedik győzelmét könyvelhette el, miután a szombathelyi egyetemistáknál is jobbnak bizonyultak négy játszmás összecsapáson. A mérkőzés krónikájához tartozik, hogy Szöllősi Kíra bokasérülést szenvedett.

Szombathelyi Haladás VSE-Sportiskola U21 – RÖAK-Sport36 Kaposvár 1–3 (23, –22, –16, –18)

RÖAK-Sport36 Kaposvár: Grábner, Orczi, Koczka, Matesz, Vajda, Bába. Csere: Száraz (liberó), Nagy R., Sólyom, Tóth E. Edző: Sántosiné Oláh Edit.

A nyitójátszmát a hazaiak húzták be, utána viszont fordítani tudott a 105 percig tartó mérkőzésen a Sántosiné Oláh Edit irányította RÖAK-Sport36 Kaposvár csapata.

Férfiak – 4. forduló:

Fino Kaposvár U21–Székesfehérvári MÁV Előre SC U21 3–0

Fino Kaposvár U21: Szabó Bence, Kalmár Á., Bögöly, Kulcsár A., Horváth K., Ozsváth. Csere: Csordás B. (liberó), Szabó Barna, Kiss M., Illés M. Edző: Nagy József.

A Nagy József által vezetett Fino Kaposvár U21-es társulata – a nagycsapathoz hasonlóan – őrzi a veretlenségét; az eddigi négy bajnoki fellépésükön csupán egyetlen szettet engedtek át még a Bp. Pénzügyőr SE elleni hazain.

Mindkét meccsen 3–0

Zalaegerszeg mutatkozott be a Kaposvári Röplabda Akadémia Utánpótlás Műhely-Fino ifjúsági együttese. A Varga Péter dirigálta együttes mindkét ellenfelét – előbb a Székesfehérvári MÁV Előre SC U21-es csapatát, majd a sümegi együttest is – egyaránt 3–0 arányban verte.

A Kaposvári Röplabda Akadémia Utánpótlás Műhely-Fino ifjúsági csapata: Szabó Bence, Szabó Barna Frigyes, Horváth Kristóf, Kiss Máté, Illés Marcell, Takács Barnabás, Ozsváth András, Csordás Barnabás, Pusztai Olivér, Vimola Márk, Tóth Máté, az edzőjük Varga Péter.

Az ifik után a serdülők lesznek a főszereplők – a zalai megyeszékhelyen öt másodéves serdülő is helyet kapott a RÖAK ifi csapatában –, akiket a jövő hétvégén szólítanak majd pályára Győrben a Bp. Testnevelési Egyetem SE két egylete ellen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában