Kézilabda NB I., férfiak

2017.12.03. 20:59

Csurgói KK: rossz kezdés után magabiztos győzelem

Elhozta a bajnoki pontokat a Vác otthonából a Csurgói KK a férfikézilabda-bajnokság 12. fordulójában.

NSO

Váci KSE–Csurgói KK 26–31 (14–17)

Vác, 250 néző. V: Herczeg, Südi.

Váci KSE: Paul – Ménfői 1, Török 1, Sakic 2, Koller 4, Holpert 2 (1), Davidovics 5. Csere: Grbavac 4, Tyiskov 1, Baláz 1, Kecskeméti 3, Törteli, Tárkányi 2. Edző: Gúnya Péter.

Csurgói KK: Bartucz – Vasics 6 (1), Tóth A. 3, Hanusz 3, Szeitl 2, Ferreira, Radjenovics 5 (3). Csere: Hadziomerovic 4, Mikita J., Cehte 5, Varjú 1, Josics 2. Edző: Bencze József.

Kiállítások: 6, ill. 6 perc +kizárás (Ferreira)

Hétméteresek: 4/1, ill. 5/4.

Mestermérleg

Gúnya Péter: – A várt nehéz mérkőzést játszottuk – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online-nak a hazaiak mestere. Amíg tudtunk összpontosítani és tiszta fejjel végre tudtuk hajtani, amit elterveztünk, tartottuk az ellenfelet. Az első félidő második felétől azonban rengeteg gólt kaptunk és futószalagon rontottuk a ziccereket. Hazai pályán ennyi kapott góllal nem is lesz esélyünk a folytatásban sem.

Bencze József:Rosszul kezdtük a találkozót. Majd amikor már felvettük a ritmust, a hatékony nyitott védekezéssel és az ezt segítő remek kapusteljesítménnyel fordítani tudtunk. A folytatásban aztán már magabiztos teljesítménnyel uraltuk a pályán történteket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában