Kézilabda NB I., férfiak

2018.09.28. 14:54

A Gyöngyös elleni is két pont a Csurgó célja

A HE-DO B.Braun Gyöngyös együttese ellen lép pályára a Csurgói KK hazai pályán szombaton 18 órakor.

Huszár Hajnalka

Igazi rangadóra készül a Csurgói KK csapata a hétvégi bajnoki fordulóban, hiszen a HE-DO B.Braun Gyöngyös együttese érkezik Somogyországba. A vendég gárda szabad hétvégén van túl, így két hét után feltöltődve lép újra pályára. Nem titkolt szándékkal pontért, vagy pontokért utaznak Csurgóra. A Gyöngyös eddig a Komlót és a Ceglédet kényszerítette megadásra, a Dabassal azonban megosztoztak a bajnoki pontokon. A hazaiak eddig a két újoncot, a Vecsést és a Mezőkövesdet győzték le, így a tabellán a szombati ellenfelük mögött állnak.

Az elmúlt két hétben a Mátra-aljai együttes alaposan felkészült a Csurgó játékából, de Bencze József fiai is szeretnének ismét bizonyítani. Nem számítanak könnyű mérkőzésre, inkább egy küzdelmes harcos találkozóra készülnek. Saját győzni akarásuk mellett bíznak a szurkolók támogatásában is. A találkozót a Sótonyi László Sportcsarnokban rendezik szombaton 18 órai kezdettel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában