kosárlabda

2018.10.10. 16:15

Sérve miatt kidőlt Marko Spica

Egy győzelemmel és egy vereséggel kezdte az NB I./A csoportos férfikosárlabda-bajnokságot a Kaposvári KK együttese. A somogyiak nemcsak a Szeged elleni meccset vesztették el legutóbb, hanem centerüket, Marko Spicát is, aki már a találkozón is fájlalta derekát.

Kun Zoltán

Már a Tisza-partiak elleni mérkőzésen lehetett látni, hogy a kaposváriak légiósának komoly fájdalmai vannak. Emiatt sem tudott olyan teljesítményt nyújtani, amelyet korábban – a felkészülési sorozat végén, illetve az első bajnokin a budapestiek ellen – láthattunk tőle.

A kaposváriak hivatalos honlapján megjelentek szerint az orvosi vizsgálat sérvet állapított meg Marko Spicánál. A játékost egyelőre nem kell műteni, de természetesen kihagyja az edzéseket. Folyamatosan jár kezelésekre, hogy minél előbb visszanyerje egészségét. Saját bevallása szerint gyorsan gyógyul, de hogy mennyit kell kihagynia, azt egyelőre még nem lehet tudni. Annyi azonban kétséges, hogy a szombati szombathelyi mérkőzésen ott lehet-e a pályán a somogyi együttesben.

Elképzelhető, hogy a kaposváriaknak meg kell oldani a pótlását az Aréna Saváriában 18 órakor kezdődő összecsapáson. Biztosan nem lesz könnyű dolga Fekete Ádám vezetőedzőnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában