Női röplabda

2019.02.21. 12:49

A sereghajtó érkezik a veretlen otthonába

A sereghajtó TFSE együttesét látja vendégül az 1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem együttese pénteken 18 órakor a női röplabda NB I. 20. fordulójában.

Molnár Gábor

A maratoni hosszúságú alapszakasz utolsó hazai mérkőzésére készül az 1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem NB I-es női röplabdacsapata. A tizenkilencedik forduló után is veretlenül listavezető együttes a sereghajtó TFSE gárdáját látja vendégül a városi sportcsarnokban, és szeretné megszerezni huszadik győzelmét.

Továbbra is hibátlanok a Diamant-lányok a bajnokságban, ugyanis eddigi tizenkilenc bajnoki mérkőzésüket egyaránt megnyerték az NB I-ben. A kaposváriak három fordulóval az alapszakasz vége előtt már bebiztosították elsőségüket, de még ezután sem vettek vissza a tempóból, és a legutóbbi fordulóban 3–1-re nyertek a Diósgyőr otthonában. Soros ellenfelük, a TFSE eddigi tizenkilenc meccséből mindössze egyet nyert meg: néhány hete, hazai pályán, meglepetésre legyőzte a DVTK-t.

Sasa Nedeljkovic vezetőedző tanítványaira még vár egy nagy kihívás, az alapszakasz után jön az Extraliga kvalifikáció, ahol akár a nemzetközi kupát érő ötödik helyezést is elérhetik a kaposvári lányok.

A brazil Debora Araujo ellenfélként jön Kaposvárra

A sereghajtó TFSE egyik legfrissebb igazolása nem más, mint a somogyiak egyik régi ismerőse, a brazil Debora Araujo, aki az elmúlt két évben éppen Kaposváron röplabdázott. A két alakulat ebben az évadban már kétszer találkozott egymással, és mindkét alkalommal a somogyiak hagyták el győztesen a játékteret. A kaposváriak mindkét összecsapáson – idegenben és hazai pályán is – egyaránt simán, 3–0-ra nyertek.

A Diamant csapatában mindenki játékra kész, a lányok várják a szurkolókat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában