futás

2019.03.24. 16:07

Lubics Szilvia is részt vett a balatoni futópartin

A 12. Spuri Balaton Szupermaraton népes mezőnye illusztris társágban is futhatott a hét végén.

Kun Zoltán

A rajtnál készült olyan fotó, amelyen a Félbalaton Szupermaraton résztvevőjeként rajthoz álló Szűcs Csaba magyar maratoni csúcstartót jobbról és balról Maráz Zsuzsanna és Lubics Szilvia ultrafutók fogták közre. A négynapos távon futott a mezőnyben Kis Zita, aki az első BSZM győzteseként tért most vissza az eseményre, és első maratonját futotta Csollány Szilveszter olimpiai bajnok tornász.

A tókerülő, négynapos szupermaratonon az élmezőnyben sok változás nem történt. Az egyéni indulóként a leggyorsabb férfi Beda Szabolcs volt, a nők között pedig Cseke Lilla triplázott. Továbbra is mindketten vezették az összetett versenyt is. A férfi párosok versenyében a Bartos-Kardos Team is tartja szuper formáját és első helyét. A női párosok versenyében a Mosolygós Lányokat viszont megelőzte a Coffe Chix és az Issimo Duo is. A vegyes párosok versenyében a 200 vegyes tartotta első helyét. A női csapatok között a Szondis Hölgyek hozták az eddigi formát, a fiúknál pedig a LEAN TEAM – Resultator volt a leggyorsabb.

A FélBalaton Szupermaraton versenyszámban az egyéni versenyben Maráz Zsuzsanna és Margull Dániel remekeltek. A párosoknál a VTE Expressz férfi duója, a Már csak egy Sziget-kör női társulása és a Duna Aszfalt Tiszakécske vegyes párosa teljesítette a leggyorsabban ezt a távot. A végeredményeket keddi lapunkban közöljük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában