labdarúgás-előzetes

2020.02.07. 13:25

Újabb rangadót vív Győrben a Siófok

A gyirmóti siker után újabb rangadót játszik a BFC Siófok, mely ezúttal a bajnoki tabellán harmadik, nála mindössze egy ponttal többet gyűjtő ETO FC Győr otthonában lép pályára vasárnap, 18 órakor. A mérkőzést a M4 Sport élőben közvetíti.

Keszthelyi Zoltán

Fotó: NemA

Remek helyzetbe hozta magát gyirmóti sikerével a BFC Siófok, melyre ezúttal azonban az utóbbinál lényegesen nehezebb feladat vár. A feljutásra is reális eséllyel bíró győriek alaposan megerősítették a télen az amúgy sem gyenge játékoskeretüket. Volt válogatott labdarúgót is igazoltak Priskin személyében, miközben olyan támadóik vannak, mint a korábbi másodosztályú gólkirály Lovrencsics, vagy Horváth Zoltán, aki az elmúlt szezont Kisvárdán kilenc góllal zárta az élvonalban, illetve a házi gólkirály Andric, aki hat találatnál jár a szezonban. Érkezett még a szünetben a huszonegy éves, az élvonalban tizenöt meccsen egy gólt jegyző Tömösvári a Honvédból, illetve Gaál a Haladástól, aki 127 élvonalbeli meccsen 28 gólig jutott.

Finoman szólva nem lesz könnyű megfékezni a zöld-fehéreket hazai pályán, akik az utolsó hét bajnokijuk mindegyikén betaláltak. Még a kispadon is rutinos, élvonalbeli tapasztalattal bíró, magyar bajnok és kupagyőztes edző van Kondás Elemér személyében. Az utóbbinak ez a siófokiak elleni lesz a negyedik bajnokija a kisalföldiekkel, akik vele még nem kaptak ki, a tavaszi nyitó fordulóban a Duna Aszfalt otthonában, Tiszakécskén „verekedték ki” a győzelmet (2-0) Vashkeba és Vári góljaival.

Igazi rangadó lesz, nem csak a csapatok tabellán elfoglalt helye miatt, hanem azért is mert a balatoniak három, a győriek pedig hét veretlen meccsel a hátuk mögött várhatják a találkozót, mely után remélhetőleg nem szakad meg siófokiak sorozata. Keszthelyi Zoltán

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában