koronavírus

2020.08.12. 16:58

Négy Fradi játékos koronavírus tesztje lett pozitív

A Ferencvárosi Torna Club hivatalosan tájékoztatta a Magyar Vízilabda Szövetséget, hogy a BENU Magyar Kupában érintett csapatuknál a szerda reggeli koronavírus-tesztelés során négy játékos pozitív lett Covid-19-re.

Klein Péter

Illusztráció

A KVK a sorozat során nem találkozott a Ferencváros csapatával, de a klub úgy határozott, hogy a jövő hét elejéig felfüggeszti az edzéseket, az OB I.-es csapat tagjai addig nem látogatják a Virágfürdőt.

Szerda délelőtt Budapesten azonban még lejátszották a Kaposvári VK–Tatabánya találkozót is. A margitszigeti helyosztót a somogyi pólósok kezdték jobban, hiszen az amerikai légiós, Kacper Langiewicz emberelőnyös, valamint Horváth Ákos akciógóljával gyorsan kétgólos előnyre tettek szert. Ezt a fórt a második negyedben háromra tudták növelni, azonban a Mladoniczky és Korbán góljai kicsit ráijesztettek a KVK-ra. A kaposváriak azonban egy gólnál közelebb nem engedték riválisukat. Nagyobb különbségű előnyt azonban csak az utolsó negyedre tudtak kidolgozni Juhász-Szelei Norberték.

Kaposvári VK–Tatabánya VSE 11–8 (3–1, 3–4, 1–1, 4–2)

Budapest, Széchy Tamás uszoda, 100 néző. Vezette: Bereczki, Tordai.

Kaposvári VK: Grieszbacher – Langiewicz (1), ifj. Berta (3), Tóth-Gili, Mijic (3), Juhász-Szelei (1), Horváth Á. (3). Csere: Csiszár (kapus), Kakstedter, Kovács O., Jajcinovic, Tóth Á., Vékony Á., Vezetőedző: Surányi László.

Tatabánya VSE: Moravcsik – Mladoniczky (1), Keresztúri (2), Szőke (3), Nagy N., Korbán (1), Márkus. Csere: Polovic, Vad (1), Tanczer, Szabó B., Huszti. Vezetőedző: Zantleitner Tamás.

Gól emberelőnyből: 8/4, illetve 9/4.

Gól ötméteresből: 1/1, illetve –.

Kiállítva, végleg cserével: Langiewicz.

Kipontozódott: Tanczer.

A 13. helyért vívott másik mérkőzésen: KSI–Debreceni VSE 15–14 (7–4, 3–2, 3–3, 2–5).

További eredmények. A 9-12. helykért: UVSE-Hungest Hotels–Metalcom Szentes 6–10, Szegedi VE–PVSK-Mecsek Füszért 13–9. Az 5-8. helyekért: BVSC-Zugló–PannErgy Miskolc 12–9, Budapest Honvéd–ZF-Eger 14–7. Az 1-4. helyekért vívott FTC-Telekom–A-Híd Vasas Plaket és az OSC Újbuda–Szolnoki Dózsa mérkőzések lapzártánk után értek véget.

Borítókép: Illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában