visszavágó

2020.11.02. 11:49

Kedd esti kupaparti Székesfehérváron

A székesfehérvári MÁV Előre Bericap együttesének otthonában lép pályára kedden 19 órakor az 1. MCM-Diamant Kaposvár a röplabda Magyar Kupa nyolcaddöntőjének visszavágóján.

Sonline

A somogyi megyeszékhelyen rendezett első találkozót a szabadkai mester, Sasa Nedejlkovic tanítványai nyerték magabiztosan, 3–0-ra.

Osztálykülönbség volt a két együttes között, s nem csak a mutatott játék miatt, hiszen a Fejér megyeiek az NB I.-ben, míg a kaposváriak az Extraligában szerepelnek, ráadásul más-más célokért küzdenek. Hiszen még a Diamant élcsapatnak számít, addig a MÁV Előre egyelőre csak az ötödik helyen szerénykedik a hét együttest számláló NB I. Liga alapszakaszában, igaz eddig több játékosára sem számíthatott Farkas Mihály András vezetőedző.

Az odavágón a somogyi együttesben kulcsszerephez jutottak a fiatalok, s vélhetően Székesfehérváron sem lesz ez másként, így számukra nagy fejlődési, illetve bizonyítási lehetőséget jelent az idegenbeli összecsapás. Ellenfelüknek pedig jó felkészülési esélyt jelent(het) az MK-meccs a bajnokság további küzdelmeire.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában