labdarúgás

2021.04.18. 20:48

A két büntető megpecsételte a Nagyatád sorsát

Két büntetővel húsz perc alatt kétgólos hátrányba került a sereghajtó Nagyatádi FC a VLS Veszprém ellen a harmadosztályú labdarúgó-bajnokság Nyugati csoportjának 30. fordulójában.

Klein Péter

A dobogó alsó fokán álló VLS Veszprém csapatát fogadta a koronavírus-járvány miatt még mindig nem a legjobb állapotban lévő Nagyatádi FC. A somogyiak ráadásul egy erőltetett menetből várták a találkozót, hiszen szerda-vasárnap ritmusban vívták a mérkőzéseket. A fáradtság érződött is a nagyatádi lábakban, így a vendégek gyorsan elléptek két, büntetőből született találattal. A Nagyatád a második félidő elején Horváth Péter korai góljával visszajött a mérkőzésbe, a veszprémiek azonban rákapcsoltak, s végül fölényes, négygólos sikert arattak.

– Egy hét leforgása alatt ez volt a harmadik mérkőzésünk, amelyet 13-14 játékossal játszottuk végig a koronavírus-járvány miatt – mondta Papp Zoltán, a Nagyatádi FC vezetőedzője, aki betegsége okán ezúttal sem tudta a helyszínen segíteni csapatát. – Horváth Ferenc és Galamb Dávid is megsérült a mérkőzésen, amelyet elég rosszul kezdett a csapat. A találkozó elején két elkerülhető tizenegyessel szerzett vezetést az ellenfél. Az első félidőben kiegyenlített volt a játék, a második félidő elején pedig szépítettünk, amivel visszajöttünk a mérkőzésbe. A Veszprém azonban kihasználta az adódó lehetőségeit. Remélem, hogy a következő hétre már kiegészül a csapat és visszatérnek a betegségből a játékosok.

Nagyatádi FC–VLS Veszprém 1–5 (0–2)

Nagyatád, zárt kapuk mögött. V.: Molnár R. (Bőhm, Bizderi).

Nagyatádi FC: Bonnyai – Kis P. (Fazekas, 86. p.), Sághy, Kovács K. – Horváth P. (Horváth F. 68. p., (Nemes B., 86. p.)), Dekanics, Jerkovic, Basics – Csikós (Vukk, 86. p.), Nikolic V., Galamb (Grabarics, 42. p.). Másodedző: Minor Levente.

VLS Veszprém: Deczki – Dobsa, Gulyás, Major N., Gálfi (Keresztes, 59. p.), Somogyi R. (Varga Á., 84. p.), Bakó, Kovács D., Nagy R. (Rápó, 68. p.), Rédling, Vass Sz. (Babos, 84. p.). Vezetőedző: Pető Tamás.

Gólszerzők: Horváth P. (47. p.), illetve Nagy R. (8. p. – 11-esből), Major N. (20., 59., és a 83. p. – az elsőt 11-esből), Kovács D. (66. p.).

Sárga lap: Kovács K. (55. p.), illetve Gulyás (87. p.).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában