FITNESZ

2021.05.19. 08:29

Kilenc aranyat gyűjtöttek be a budapesti seregszemlén Bakó-Sas Médeáék

Tucatnyi érmet gyűjtött össze a somogyi színeket képviselő Bakó-Sas Fitnesz SE csapata a Budapesten rendezett IFBB fitnesz Magyar Kupán. A Bakó-Sas Médea–Bíró-Forgács Petra-edződuó által felkészített kaposváriaknak a kilenc arany mellett még három ezüstérem is jutott.

Fenyő G.

A „C” kategóriásoknál a kilencéveseknél Péterfi Anna, a 10 éveseknél Varga-Orvos Viola és Tóth Anilla Netti, a 11 éveseknél Ernst Anna, a 13–14 éveseknél Horváth-Bank Norina és Sándor Kincső, a 15 esztendősöknél pedig Fehér Zsófia aranyat, míg a 10 éveseknél Pető Luca és a nála egy évvel idősebb Hajdu Lotti ezüstöt szerzett. A „B” kategóriásoknál a tíz esztendős Sovák Réka a dobogó legmagasabb fokára állhatott, a kilencéves Fodor Noéminak és a 14 éves Székely Adélnek egyaránt a negyedik, a 15 éves Kordély Szonjának pedig a hatodik hely jutott. Az „A” kategóriásoknál a 14 éves Szabó Kinga a második, az egy évvel idősebb Nábrádi Júlia pedig a nyolcadik helyen zárt.

A fitnesz Dance-ben a 13–15 évesek kategóriában aranyat szerzett a Horváth-Bank Norina, Székely Adél, Szabó Kinga, Nábrádi Júlia, Fehér Zsófia, Kordély Szonja, Sándor Kincső alkotta Bakó-Sas Fitnesz SE csapata.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában