Labdarúgás

2021.06.23. 08:02

Hadaró is Kecskeméten folytatja

Újabb volt Rákóczi labdarúgóval erősítette meg keretét a másodosztályba feljutó Kecskeméti TE együttese. Ezúttal a bal oldali védőként bevethető Hadaró Valentin igazolt a Hírös városba.

Klein Péter

Szabó Alex és Nagy Krisztián után ismét egy volt Rákóczi játékos csatlakozott az NB II.-re készülő Kecskemét TE keretéhez, hiszen a somogyi zöld-fehérek egyetlen bal oldali védője, Hadaró Valentin is a lila-fehér gárdánál folytatja pályafutását. A 26 esztendős bekk Tabon kezdte pályafutását, majd egy felcsúti kitérő után került a Kaposvári Rákóczi Bene Ferenc Labdarúgó Akadémiára, ahol végigjárta a korosztályos csapatokat, majd a 2013/2014-es szezonban már az NB I.-ben is bemutatkozhatott. A következő bajnokságtól számított alapembernek. Először a másodosztályba kieső Kaposvárban tette le névjegyét, melyet ugyan egy időre elhagyott a Kisvárda kedvéért, de a kizárás után is visszatért, s a megyei egyből az NB I.-be jutott a somogyi zöld-fehér gárdával, s a neve az évek során kezdett összeforrni a Rákócziéval. Hadaró Valentin ugyanis összesen 198 tétmérkőzésen viselte a Rákóczi mezét, melyeken 19 gól szerzett.

–Nagyon nehéz volt meghoznom ezt a döntést, hogy elhagyom Kaposvárt, ezért is vártam ki igazából az utolsó pillanatig – fogalmazott a kecskemétiek honlapján Hadaró Valentin. – A pályafutásom 99 százalékát Kaposváron töltöttem, 14 éves korom óta ott futballoztam, mindig az otthonomnak fogom tekinteni a várost. Sajnos meg kellett hoznom ezt a döntést, de nagyon remélem, hogy jól döntöttem. Tudtam informálódni a Kecskemétről, hiszen nemcsak korábbi csapattársaim, de az egyik legjobb barátom, Nagy Krisztián is itt van már, vele sokat beszélgettem. Felhívott ugyanakkor Szabó István vezetőedző is, aki nagyon szimpatikusan felvázolta azt, merre is szeretne tartani a klub és a csapat. Más lehetőségeim is voltak, de a megérzésemre hallgattam, mert tetszettek a hosszabb távú tervek is. Minél több meccsen szeretnék pályára lépni, ez az egyéni célom, de a legfontosabb persze az, hogy legyen egy olyan éve a csapatnak, amit mindenki sikerként tud elkönyvelni a végén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában