Vízilabda

2021.08.19. 08:46

Bronzérmet nyertek a kaposvári gyerekek

Két napon keresztül tempóztak és szórták a gólokat a dunaújvárosi medencében a Blamax-Kaposvári VK gyermek IV. csapatának fiataljai, hogy minél fényesebb éremmel térhessenek haza a Dunántúli Vízilabda Liga Nyári Kupáról. S végül dobogóra is állhattak a somogyi fiatalok.

K. P.

– A kupa jó lehetőség volt arra, hogy a felkészülési időszakot izgalmasabbá tegye és képet kapjunk a fiúk és a többi csapat erőnlétéről – fogalmazott a Kaposvári VK hivatalos honlapján Krasznai Rudolf, a Blamax-KVK gyermek IV. együttesének edzője. – A Pécs elleni első mérkőzést még kissé megilletődötten játszották a fiúk, érződött, hogy elszoktak az éles helyzetektől és nehezen vették fel a számukra új szabályokra épülő, komolyabb torna ütemét.

A második összecsapáson azonban a dunaújvárosi lányok ellen már szép megoldásokat és gólerős játékot produkáltak. Másnap a Győri Vízisport Egyesület erős támadójátékával felülkerekedett, így ők játszhattak az aranyéremért, mi pedig a bronzért ugorhattunk vízbe a fehérváriak ellen. Ezen a meccsen nagyot küzdöttek a srácok, nem hagyták, hogy ellenfelük átvegye a vezetést, így végül bronzéremmel térhetett haza.

DVL Kupák – Gyermek IV.

PSN–Blamax-Kaposvári VK 16–1 (5–0, 3–1, 5–0, 3–0)

A kaposvári gólszerző: Csonka.

Blamax-Kaposvári VK–Dunaújváros FVE Leány 12–8 (4–2, 4–2, 1–3, 3–1)

A kaposvári gólszerzők: Tahin 5, Waibl 2, Vajay 2, Bartos, Földi, Csonka.

Győri Vízisport Egyesület–Blamax-Kaposvári VK 17–4 (3–0, 6–1, 0–2, 8–1)

A kaposvári vólszerzők: Földi 2, Bartos, Csonka.

Blamax-Kaposvári VK–Fehérvár VSE 10–8 (1–0, 2–1, 4–4, 3–3)

Gólszerzők: Waibl 5, Tahin 2,Földi, Ruppert, Csonka.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában