vízilabda

2021.11.14. 19:17

Egy pontot elhoztak Szentesről a somogyiak

MW

Jól kezdett a Kaposvári Vízilabda Klub a Szentes otthonában az E.ON férfivízilabda OB I. 8. fordulójában. A gólszegény első negyed után 2–1-re vezettek Surányi László tanítványai. A folytatásban Mijic Dávid növelte kettőre a somogyiak előnyét, ami végül csak a harmadik negyed közepéig tartott ki, 4–4 után ismét magához ragadta a vezetést a KVK, de az utolsó felvonásnak így is döntetlenről vágtak neki a felek. Dobos juttatta ismét vezetéshez a kaposváriakat, amire rögtön jött a válasz Mátyóktól, Lajkó góljával ráadásul már a hazaiaknál volt az előny. Dobos egalizált, amivel ki is alakult a 7–7-es végeredmény, számolt be a mérkőzésről a somogyiak honlapja.

Metalcom-Szentes–Kaposvári VK 7–7 (1–2, 0–1, 4–2, 2–2)

Szentes, 100 néző. Vezette: Rubos, Kovács S.

Metalcom-Szentes: Meixner – Kókai T., Mátyók 1, Pellei K., Lajkó 1, Bozó 1, Pellei F. 2. Csere: Vörös V. 1, Chilkó, Garancsy 1, Hegedűs B., Hornyák, Kürti-Szabó. Edző: Pellei Csaba.

Kaposvári VK: Csoma – Kakstedter, Petrovszki, Langiewicz, Dobos 2, Mijics 3, Juhász-Szelei 1. Csere: Berta, Jajcinovic, Vindisch, Horváth Á. 1, Varga B., Palatinus. Edző: Surányi László.

Gól – emberelőnyből: 11/3, ill. 7/1. Gól – kettős emberelőnyből: 1/1, ill. 1/0. Gól – ötméteresből: 1/1, ill 4/2. Kipontozódott: Kókai (23. p.), Petrovszki, Hornyák (mindkettő 30. p.). Kiállítás (végleg, cserével): Juhász-Szelei (17. p.)

Pellei Csaba: – Mivel itthon mindenképpen győzni szerettünk volna, két pontot vesztettünk, a játék képe alapján mégis igazságos döntetlen született. A mérkőzés elején voltak gondjaink, de fokozatosan jöttünk fel, átvettük a vezetést, végül azonban nem tudtuk kicsikarni a győzelmet a jól játszó Kaposvár ellen.

Surányi László: – Az első két negyedben teljesen rendben volt a játékunk, mindössze egy gólt kaptunk, ám a fordulást követően megzavarodtunk. Ilyen mérkőzésen luxus, hogy két büntetőt és egy kettős fórt sem tudtunk értékesíteni. Bár egyik csapat sem tud teljes szívből örülni a döntetlennek, az egy pontnak így is nagy jelentősége lehet a végelszámolásnál.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában