Labdarúgás

2022.02.11. 15:24

Öt játékos távozott a Rákóczitól

Öt labdarúgóval is szerződést bontott a labdarúgó NB III. Nyugati csoportjában szereplő Kaposvári Rákóczi FC, ugyanis Balog Alex, Dömötör Dominik, Eleven Edvin, Kaszás Krisztián, valamint Palkovics Tamás is elhagyta az együttest.

Klein Péter

Saját nevelésű labdarúgók és nyáron érkezett, kevés lehetőséghez jutó labdarúgókkal bontott szerződést az NB III. Nyugati csoportjának vasárnapi rajtjára készülő Kaposvári Rákóczi FC.

A kaposváriak saját nevelésű játékosa, Balog Alex Péter a Tolna megyei első osztályban érdekelt Tamási 2009 FC együttesében folytatja pályafutását. A 19 esztendős középpályás a korosztályokat végigjárva az előző szezonban mutatkozhatott be a felnőtt csapatban, amely akkor a másodosztályban szerepelt. Az NB II.-ben 13, míg a jelenlegi, NB III.-as szezonban tíz bajnokin lépett pályára.

Dömötör Dominik 15 évesen csatlakozott a Bene Ferenc Labdarúgó Akadémiához, ahol több korosztályos együttesben is szerepelt, majd a 2020/2021-es szezonban a felnőttek között is lehetőséget kapott a másodosztályban. A 19 esztendős játékos a jelenlegi évadban öt bajnokin lépett pályára csereként. A támadó a Somogy megye első osztályban szereplő Balatonlelle SE együttesében folytatja pályafutást.

A többszörös szerb utánpótlás-válogatott Eleven Edvin nyáron érkezett a megyeszékhely csapatához, melynek színeiben a Magyar Kupában kétszer csereként, míg az NB III. Nyugati csoportjában kétszer kezdőként, míg hatszor csereként lépett pályára. A 19 éves támadónak jelenleg nincs csapata.

A belső védő, Kaszás Krisztián is elhagyta a zöld-fehéreket. A 25 éves játékos szintén nyáron érkezett, de sokat bajlódott sérüléssel, így kevés lehetőséget kapott. A Magyar Kupában egy, míg a bajnokságban két mérkőzésen jutott szóhoz.

A távozók közül az egyetlen kivétel, aki rendszeresen szóhoz jutott, Palkovics Tamás. A húsz esztendős ugyancsak saját nevelésű középpályás a nyáron, egy egyéves nagyatádi kitérőt követően tért vissza nevelőegyütteséhez. A labdarúgó egész jó félévvel a háta mögött váltott csapatot, hiszen öt bajnoki mérkőzésen lépett pályára kezdőként, míg tizenegy alkalommal csereként jutott szóhoz, akárcsak a Magyar Kupában egy alkalommal. Ezeken a találkozókon pedig rendre nagy szívvel-lélekkel futballozott. Palkovics Tamás a Somogy megyei első osztályban érdekelt Somogysárd együttesében folytatja pályafutását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában