Giro d'Italia

2022.05.31. 10:24

Elismerő emlékérmeket adtak át a Giro önkénteseinek

Az idei Giro d'Italia harmadik szakasza Kaposvárról főteréről indult. Az igazi olaszos fesztivál hangulat kialakításához pedig sok önkéntes besegített, akiket most meg is ajándékoztak egy emlékéremmel.

Fotó: Lang R.

Vasárnap ért véget a neves körverseny, a Giro d'Italia, amelynek a harmadik szakasza Kaposvárról rajtolt. Május nyolcadikán a Kossuth téren igazi olasz fesztivál hangulat alakult ki, nyereményjátékokkal, zenével és sok-sok sátorral, ahol kerékpárral kapcsolatos dolgokat lehetett kipróbálni. Ám mindez nem jöhetett létre segítség nélkül, így a város elismerő emlékérmeket adott át a verseny huszonnégy önkéntesének.

– A Giro d'Italia egy olyan esemény, amely ötven vagy száz éven belül biztos, hogy nem fog visszatérni Kaposvárra – mondta Szita Károly, Kaposvár polgármestere a köszöntőjében. – A mezőny teljesen le volt nyűgözve Budapesttől, Kaposvártól és egész Magyarországtól is.

Díjat érdemelt ki a munkásságával:

Giuseppe Ballerini, a Kometa 99 Zrt. tulajdonosa, a Kometa részéről végzett operatív szervezői munkát emelték még ki. Fekete Ádám, a Kaposvári Sportiskola és Sportközpont igazgatója, a verseny napján lebonyolított családi nap megszervezéséért, a szervezésben történő aktív részvételéért. ... Attila, a Kaposvári Sportiskola képviseletében, a Sport és Művészeti Fesztivál megszervezéséért. (Helmecz) Andrea, az XL-Fittlesz Sport, Fitness és Wellness Szabadidő Központ részéről nyújtott kimagasló támogatásáért. Vigh Attila, a város üzemeltetésben végzett koordinációs tevékenységéért, Vas Sándor, a szökőkutak üzemeltetéséért, a helyszín biztosításáért. (Dombos) Borbála, a zöld területek, virágok, fák, parkok rendbetételéért, gondozásáért, ... Rita, zöld területek rendbetételéért. (Olaji) Miklós, padkák, szegélyek rendbetételéért, Vásártéri utca teljes vízrendezéséért, szökőkutak műszaki felügyeletéért. ... László, a közfoglalkoztatottakkal dolgozó művezetői tevékenységéért, ... Gábor, ... , K3SE, az egyesületi aktivitások megszervezéséért, programok koordinációjáért, promóciós anyagok készítéséért. ... K3SE, az egyesületi. Dohány Zoltán, a csapatbuszok kezeléséért, koordinálásáért, ... Krisztián, a város dekorációban végzett munkájáért. ... Péter, a visszaszámláló berendezés üzembe állításáért, ... András ...,  Lóránt, Óriás Gábor, a Katasztrófavédelem munkatársa, a helyi katasztrófavédelmi feladatok helyi koordinációjáért. Katona László, rendőrhadnagy, a rendvédelmi feladatok helyi koordinációjáért, ... Zoltán, a helyi koordináció vezetéséért, Fehér Sándor, az Országos Mentőszolgálat képviseletében felelős műszaki vezetéséért, ... István felelős mentés irányításáért. Benke Róbert, a verseny rendezvényeinek, felkészületeinek videós dokumentációjáért. Illetve Péter Attila, a három magyarországi szakasz hangulatfokozója részesült díjazásban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában