Röplabda

2022.10.17. 13:04

Natasa Narancic lesz a másik feladója a lányoknak

Seres Szilvia egy év kihagyás után ismét a Kaposvári Női Röplabda Club szakmai stábját erősíti. Az idei évben gyógytornászként segít a csapatnak, hogy mindenki ép és egészséges legyen.

Trancsik Zsanett

Seres Szilvia 2015-ben gyógytornászként szerzett diplomát a Pécsi Tudományegyetemen. Egyetemi évei alatt aktívan röplabdázott Pécsen, illetve utánpótlás együtteseknél is vállalt edzői feladatokat. A tanulmányait követően a Somogy Megyei Kaposi Mór Oktató Kórházban kezdett el dolgozni. A gyógytornász 2019-ben csatlakozott a KNRC egyletéhez, ám az első sikeres közös évet a járvány a feje tetejére állította, márciusban lefújták a bajnokságot, nem hirdettek eredményt, a közös munka viszont folytatódott. A 2020/2021-es évadban egy Magyar Kupa bronzérmet és nemzetközi téren sporttörténelemnek nevezhető eredményt sikerült együtt elérnie a röplabdázókkal, hiszen magyar csapat első alkalommal szerepelhetett a legjobb négy klub között.

– A 2022/2023-as évad stábjának kialakításakor keresett meg ismét az együttes, hogy gyógytornászként segítsem a munkát, ezt a felkérést pedig örömmel fogadtam el – mondta Seres Szilvia a Kaposvári NRC közösségi oldalán. – Nagyon vártam a közös munkát az új csapattal és Vincent Lacombe-val is, a legjobb tudásommal fogom segíteni az egyletet a háttérből és azért fogok dolgozni, hogy mindegyik játékos a legjobb teljesítményt nyújthassa a mérkőzéseken.

***

Lisanne Meis, a német feladóval a KNRC közös megegyezéssel szerződést bontott, így Rudy Renko-Ilic mellett a nemrég érkezett Natasa Narancic lesz a másik feladó. A klub vezetése és a játékos egy 2022. december végéig szóló szerződést írtak alá, amely közös megegyezéssel meghosszabbítható. Natasa az előző szezonban Svájcban légióskodott, ahol a kaposvári legenda, Kántor Sándor lányával, Kántor Mercédesszel játszott egy csapatban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában