ASZTALITENISZ NB II. és NB III.

2022.12.13. 13:44

A Siófok kikapott, a Kaposvár nyert

Az asztalitenisz NB II. nyolcadik fordulóján Budapestre, a Pénzügyőr csapatához látogatott a Siófoki AK I.

Molnár Gábor

– Csapatunk újra tartalékosan állt fel, hiszen Németh Károly elfoglaltsága miatt hiányzott, Bartha Botond pedig még betegségéből lábadozott – tájékoztatott a balatoni klub hivatalos Facebook-oldalán. – Ismét csak egy tisztes helytállásban bizakodtunk pénzügyőrös barátaink ellen, hiszen ők egy nagyon egységes és erős csapat, akik például a székesfehérváriakat 18–0-ra verték és minimum dobogós esélyeik vannak a bajnokságban. Két legerősebb emberük nem is állt asztalhoz a találkozón... A párosok után 1–1-re álltunk, majd a fővárosiak az egyéni meccsek során megcsillogtatták játéktudásukat. Voltak komoly labdamenetek, szoros szettek, szettgyőzelmek, ám többet sajnos nem tudtunk kihozni az összecsapásból. Az utolsó fordulónkon Beremendre látogatunk jövő szombaton, 11 órakor.
Pénzügyőr SE–Siófoki AK I  17–1
A siófoki győztesek: az idősebb. Bartha Béla–Kompa Dávid páros.
Hazai pályán fogadta a Kaposvári Asztalitenisz Club I. csapata a Harkány együttesét az NB III.-as bajnokságban. A somogyiak a mérkőzést megelőzően eddig mind a hét találkozójukat megnyerték, míg a vendégeknek két győzelem mellett, volt két döntetlenjük és három vereségük. A találkozó a számok alapján papírformának indult, azonban a lelkes vendégek nagyon meglepték a hazaiakat, akiknél Major Ferenc, a húzóember még mindig hiányzott sérülés miatt. A házigazda a mérkőzést kizárólag Dani Róbertnek köszönheti, aki hetek óta kirobbanó formában játszik, míg a többi hazai játékosnak a szezon maradék mérkőzéseire „fel kell kötnie a gatyát”, mert ez a tavaszi szezonban már kevés lesz. A mérkőzést tekintve csak az eredménynek örülhetnek a kaposváriak, a mutatott játéknak egyáltalán nem.
Őszi utolsó mérkőzését szombaton, Baján játssza a Kaposvári AC I.
Kaposvári AC I.–Harkányfürdő SE  10–8
A kaposvári győztesek: Dani Róbert 4, Fekete Zsuzsanna 2, Sándor Dániel 2, illetve a Fekete Zsuzsanna, Sándor Dániel és a Dani Róbert, Kovács Sándor alkotta páros.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában