Utánpótlás vízilabda

2022.12.13. 13:52

Két kaposvári siker született az Eger ellen

A Tigra-ZF-Eger korosztályos csapatait látták vendégül a Kaposvári VK kiemelt bajnokságban szereplő együttesei.

Klein Péter

Az ifik bár a nagyszünetig még hátrányban voltak, azonban a harmadik felvonásban hengereltek idősebb Berta József fiai, akik ennek köszönhetően otthon tartották a három pontot. A serdülők nem bízták a véletlenre a sikerüket, már az első negyedben három góllal elléptek, majd a folytatásban fokozatosan növelték előnyüket. Hátul pedig remekül megszervezték a védekezésüket, hiszen a vendégek csupán ötször vették be a kapujukat. A legkisebb korosztály számára viszont nem sikerült a pontszerzés. Prikidánovics Nándor tanítványai bár végig szoros csatára késztették az egrieket, de végül a vendégek örülhettek. A kaposváriakra ebben az évben még egy mérkőzés vár, a következő fordulóban az Ferencvárost fogadják a Csik Ferenc Versenyuszodában.

A Dunántúli Vízilabda Liga baby II. bajnokságának B csoportjában szereplő vízilabda palánták a harmadik fordulóban hazai környezetben mutathatták meg, hogy mennyit is fejlődtek az edzések során. Bukovics Diána tanítványai a Dunaújváros és a Pécsi Sportiskola ellen ugrottak medencébe.

Fiú ifjúsági országos bajnokság, A1 csoport, 11. forduló

Kaposvári VK–Tigra-ZF-Eger 13–10 (3–3, 2–3, 4–0, 4–4). A kaposvári gólszerzők: Vadas Á. 3, Szabó Zs. 3, Malcolm-Teleky T. 3, Balogh Zs., Klinger B., Somogyvári Á., Valentine W.

Fiú serdülő országos bajnokság, A1 csoport, 11. forduló

Kaposvári VK–Tigra-ZF-Eger 15–5 (4–1, 4–1, 5–3, 2–0). A kaposvári gólszerzők: Vadas Á. 4, Somogyvári Á. 3, Klinger B. 2, Märcz P. 2, Parádi Z. 2, Vargha K., Héra G.

Fiú gyermek országos bajnokság, A1 csoport, 11. forduló

Kaposvári VK–Tigra-ZF-Eger 8–12 (2–2, 2–3, 2–3, 2–4). A kaposvári gólszerzők: Héra G. 3, Parádi Z. 3, Hegedüs Balázs, Szalmás B.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában