Röplabda Eb

2023.01.24. 14:52

A házigazda belgák ellen kezdenek a magyarok az Eb-n

A házigazda belga válogatott ellen kezdi meg szereplését az augusztusi Európa-bajnokságon a magyar női röplabda-válogatott.

Molnár Gábor

Az európai szövetség honlapjára kedden került fel a kontinenstorna, így a genti A-csoportban szereplő magyar válogatott programja. Ez alapján a sorozatban ötödik Eb-jükre készülő Szakmáry Grétáék a nyitó meccsen a házigazda belgákkal csapnak össze, két nappal később az ukránokkal találkoznak, majd az államalapítás ünnepén, augusztus 20-án a lengyelek következnek. Egy újabb szabadnap után a szlovén válogatott jön, aztán augusztus 23-án a világbajnok Szerbia lesz az ellenfél. A négy csoportból négy-négy csapat jut a nyolcaddöntőbe. A kontinenstorna szeptember 3-ig tart Belgiumban, a társrendezők Olaszország, Németország és Észtország.
 

 


A magyar válogatott Eb-programja, Gent: augusztus 17., 20 óra: Magyarország–Belgium; augusztus 19., 17 óra: Ukrajna–Magyarország; augusztus 20., 20 óra: Magyarország–Lengyelország; augusztus 22., 17 óra: Szlovénia–Magyarország; augusztus 23., 20 óra: Magyarország–Szerbia.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában