Kézilabda

2023.04.04. 11:51

Szivacskézilabda Kisiskolás Bajnokságot rendeztek

Csodálatos környezetben, első alkalommal adott otthont a Szivacskézilabda Kisiskolás Bajnokságának Kaposvár.

Gyermekzsivajtól volt hangos a Kaposvár Aréna még március huszadikán, hiszen a Baranya és Somogy vármegyéből érkező U8 és U9 korosztályú gyerekek harminchat mérkőzésen vívtak meg egymással. Az összecsapások közötti időben lehetőségük volt a csapatoknak, hogy aktív részesei legyenek az MKSZ által támogatott Kezdődobás elnevezésű programnak. Itt a gyerekek játékos gyakorlatokkal, versenyekkel töltötték el a meccsek közötti időt. 

Sok móka és kacagás volt az eredménye a játékos vetélkedésnek, de a szurkolás sem maradt el. A nap érdekessége pedig a várva várt mérkőzések voltak, hiszen a kisiskolások első alkalommal vettek részt ilyen játéknapon. A nap sikere egyértelmű volt, látva a sok mosolygós gyermekarcot, a büszke szülők sokaságát. A Somogy Megyei Kézilabda Szövetség szervezésében folytatódnak a kicsik versenyei áprilisban szintén Kaposváron, ám ezúttal az Egyetemi Csarnok lesz az otthona a remek rendezvénynek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában