Strandröplabda

2023.08.01. 15:54

Harmadikak lettek Csordásék az országos strandröplabda-bajnokságon

A fővárosban a Kőér utcai BudapestBeach Arénában rendezték az 18-as országos strandröplabda-bajnokság döntőjét.

Fenyő Gábor

A fináléban pályára szólították a Kaposvári Röplabda SE párosát, a Laczó Bálint, Csordás Bertalan alkotta duót, akik bronzéremmel térhettek haza Budapestről. A bronzmérkőzésen a Németh Áron (Bp. Pénzügyőr SE), Péter Arnold (Érdi Röplabda Akadémia) kettőst győzték le.

Az U18-as országos strandröplabda-bajnokság döntőjének a végeredménye: 1. Niemeier Lukas, Veress Ákos (Bp. Strandröplabdázásért SE), 2. Sárik-Veress Marcell (Bp. Vasas SC), Zeitler Mihály (Bp. Pénzügyőr SE), 3. Laczó Bálint, Csordás Bertalan (Kaposvári RSE), 4. Németh Áron (Bp. Pénzügyőr SE), Péter Arnold (Érdi Röplabda Akadémia).

Az U20-as korosztály kedden kezdte meg a küzdelmeket ugyancsak a  fővárosban a Kőér utcai BudapestBeach Arénában.

Tavalyhoz hasonlóan idén is az EFOTT-fesztivál keretén belül rendezték meg a MEFOB (Magyar Egyetemi és Főiskolai Országos Bajnokság) országos strandröplabda-bajnokság döntőjét Sukorón. AS fináléban 22 férfi és 16 női párost szólítottak pályára. A versenyen részt vett a kaposvári Pavlovics Zsófia, Rucz Réka összetételű kaposvári páros, akik a Budapesti Gazdasági Egyetem – Pénzügyi és Számviteli szakjának – színeiben leszorultak a dobogóról, s végül negyedikek lettek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában