Lábtenisz

2023.08.30. 11:02

Országos lábtenisztornát rendeztek a Teniszcentrumban

Első alkalommal rendezték meg a Kapos Kupa elnevezésű országos lábtenisztornát az Iszák utcai Teniszcentrumban. Hazánk több pontjáról is érkeztek versenyzők Kaposvárra, például Szolnokról, Budapestről és Siklósról is.

Trancsik Zsanett Kármen

A versenyen huszonhárom páros indult el, de egy-egy sportoló több kategóriában is részt vett.

– Kaposváron nagy hagyománya van a lábtenisznek és szerettük volna összehozni a közösséget egy ilyen neves eseménnyel, hiszen régebben is voltak versenyek a városban – mondta el kérdésünkre az egyik szervező. – A torna teljesen jó baráti hangulatban zajlott le, igazából mindenki ismert mindenkit ebben a lábteniszes közösségben.

 

A torna reggel 9 órakor kezdődött és este 18-19 óráig tartott, tehát a sportolóknak a kánikulával is szembe kellett nézniük.

– Nagyon meleg volt a versenyen, ez kicsit nehézséget okozott, nehezebb volt így játszani, mint hűvösebb időben, de ennek ellenére mindenki jól érezte magát a tornán – emelte ki a szervező. – Rendelkezésünkre állt egy büfé is, tehát a versenyzők bármikor csillapítani tudták a szomjukat és enni is tudtak.

A viadalon három kategóriában lehetett indulni, Amatőr párosban, Centrum Fagyizó Profi párosban, valamint a Pizza 67 Senior párosban, melyben a duónak összesen legalább száz évesnek kellett lennie együtt.

Eredmények

Pizza 67 Senior páros: 1. Korányi András-Földesi Iván, 2. Oláh Tamás-Tóth Norbert, 3. Bajor Gábor-Pál Zoltán.

Centrum Fagyizó Profi Páros: 1. Beke Zsolt-Demtsa András, 2. Nagy Máté-Teszárik Zsolt, 3. Kelemen Ákos-Fésű Bulcsú.

Amatőr Páros: 1. Fésű Bulcsú-Lindner Viktor, 2. Nagy Máté-Teszárik Zsolt, 3. Lakatos László-Tamás Norbert.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában