Kispályás labdarúgás

2023.09.28. 13:28

Tizennyolcat lőtt a címvédő Belo BT.

A harmadik fordulót rendezték meg a kaposvári Városi kispályás labdarúgó bajnokságban. A lejátszott öt mérkőzésen szépszámmal potyogtak a találatok, mindössze a Völgye–Gépész mérkőzés lett gólszegény

Sonline.hu

Az éllovas gárdák ezúttal is fölényesen nyertek, nem sok esélyt adtak ellenfeleiknek. Érdekesség, hogy a bajnokságban lejátszott tizenhét mérkőzés egyike sem hozott még döntetlen eredményt.

A Focivilág Kupa 3. fordulójának eredményei

A Rotonda csapata csak az első félidőben tudta szorossá tenni a mérkőzést, a második félidőben a Pobjednik a hosszabb cseresornak és lendületes játékának köszönhetően magabiztossá tette a győzelmét.
Pobjednik–Rotonda 5–1
Gólszerzők: Rákosa 3, Magyar M, Szabó R ill. Varga.

Becsülettel küzdött az Anonim csapata, azonban nem volt egy súlycsoportban ellenfelével, aki lendületes támadásokat vezetve, szép gólokat szerzett a rendkívül sportszerű mérkőzésen.
Anonim–Belo BT 0–18
Gólszerzők: Farkas 3, Márton 3, Grabarics 3, Házi 5, Balogh 2, Dervalics, Sípos.

Az első játékrészben három gól volt a két csapat között a különbség, ekkor még jól tartotta magát a Kórház gárdája. A második félidőben ritmust váltott a LisaEsther csapata és újabb gólokat elérve tette magabiztossá a győzelmét.
Kórház–LisaEsther Rendezvényház 1–8
Gólszerzők: Tollár ill. Fila J, Németh, Decsi, Fila G, Pető 2, Kulcsár, Öngól.

Kiegyenlített erők küzdelmében többnyire mezőnyjáték folyt a pályán, a kapuk ritkán forogtak veszélyben. A kadétok egy távoli lövéssel nyerték meg a mérkőzést a Völgyések csak egy kihagyott kisbüntetőig, illetve kapufáig jutottak.
Völgye All Stars–Gépész Kadétok 0–1
Gólszerző: László M.

 

A mérkőzésen a Liberi csapatának akarata érvényesült, jól védő kapusuk pedig hárította az ellenfél lövéseit, így magabiztos győzelmet arattak a több kulcsjátékosát nélkülöző Somogy Sportjával szemben.
Liberi–Somogy Sportja 4–1
Gólszerzők: Varga D 2, Hosszú 2, ill. Sörös G.

A SZLAMB–Két Testvér Pizzéria mérkőzést egy későbbi időpontban rendezik meg.

Korábbi eredmények: Az első fordulóban a Belo BT, a Cefre FC, a Két Testvér Pizzéria, a LizaEsther Rendezvényház, a Rotonda és a Pobjednik tudott nyerni. A második körben a Cefre FC, a Liberi, a Belo BT, a LisaEsther Rendezvényház, a Gépész Kadétok és a Somogy Sportja múlta felül ellenfelét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában