futsal

2023.10.12. 11:24

Ötgólos győzelem Svédország ellen

Férfi futsalválogatottunk a hétfői 2-2-es döntetlen után szerdán 5-0-ra legyőzte a svédeket Veszprémben.

Fotó: FULOP ILDI

Felkészülési mérkőzés
Magyarország–Svédország 5–0 (2–0)
Veszprém, 500 néző.
Magyarország: Alasztics – Fekete M., Rábl, Szentes-Bíró, Nagy K. Csere: Spandler (kapus), Pál P., Tatai, Hadházi, Kovács M., Lux, Bencsik R., Szalmás, Bartha. Szövetségi kapitány: Sergio Cabrera.
Svédország: Jansson – Bojang, Zhubi, Gashi, Bejan. Csere: Mossberg, Smajlovic, Rash, Sijan, Söderqvist, Sadiku, Poyraz, Furublad. Szövetségi kapitány: Matija Dulvat.
Gólszerzők: Fekete M. (1–0) a 8., Lux (2–0) a 20., Rábl (3–0) a 25., Hadházi (4–0) a 36., Pál P. (5–0) a 40. percben
Kiállítva: Szalmás, illetve Gashi (mindkettő a 34. percben)

– A hozzáállásunkkal mindkét mérkőzésen elégedett voltam, a játékosok megértették, hogy minden egyes találkozón a tudásuk legjavát kell adniuk – mondta a mérkőzés után Sergio Mullor szövetségi kapitány. – A két meccs között az volt a különbség, hogy ma sokkal hatékonyabbak voltunk, amikor nálunk volt a labda. A játékosok beletették azt a futómennyiséget a mérkőzésbe, amit elvárok tőlük, és "jól olvasták" a játékot. Jó teljesítményt nyújtottunk, de nem elégedünk meg azzal, amit elértünk, szeretnénk tovább fejlődni a jövőben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában