RÖPLABDA EXTRALIGA, FÉRFIAK

2023.11.13. 17:19

A következő bő két hétben öt tétmeccs vár a FINO-ra

Fenyő Gábor

Meglehetően sűrű napok várnak a Szlobodan Prakljacsics, Demeter András György vezette bajnoki címvédő Fino Kaposvár férfi röplabda-csapatára, amelyre a következő bő két hétben öt tétmeccs vár.

A nagy (és reményeink szerint eredményes) menetelés kedden 19 órakor kezdődik: ekkor pótolják a Bajnokok Ligája-selejtezője miatt elhalasztott MAFC-BME elleni bajnoki találkozójukat, amit Budapesten a Pénzügyőr SE sportcsarnokában rendeznek. A nagy múltú fővárosi klub – amelynek két külföldi légósa van Antonio Altunaga Saroza Raico és Enrique Reyes Rodríguez Luis személyében – jelenleg csak a 10. helyen található három ponttal a 12 csapatot számláló mezőnyben.

Három nappal később, pénteken aztán a jól szereplő Debreceni EAC lép fel 18 órakor a Kaposvár Arénában. Ezzel a mérkőzéssel a tavaly január első napján tragikus balesetben elhunyt Iván Gergőre emlékeznek; a meccs teljes jegybevételét a róla elnevezett alapítvány kapja. A jövő héten szerdán aztán – ugyancsak 18 órakor a Kaposvár Arénában – a Fino bemutatkozik a Challenge Kupában a svájci Chenois Geneve csapata ellen. November 26-án, vasárnap újra vissza térnek a hazai pontvadászatba, amikor is az Extraliga-újonc Testnevelési Egyetem vendégei lesznek a fővárosban 18 órakor. A novemberi meccsdömpinget 29-én, szerdán 20 órakor zárják Svájcban a Challenge Kupa visszavágójával.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában