Tájékozódási futás

2023.11.24. 10:20

Három arany is jutott a horvát erőpróbán

Fenyő Gábor

Az elmúlt időszakban több rangos viadalon is részt vettek a Zselic Tájékozódási Futó és Szabadidősport Egyesület versenyzői. 

Három medállal (egy-egy arannyal, ezüsttel, illetve bronzzal) térhettek haza a somogyiak a Csörötnek térségében rendezett Őrség Kupa kétnapos nemzetközi versenyről. 
A Zselic Tájékozódási Futó és Szabadidősport Egyesület versenyzőinek eredményei. N40: 1. Schmal Kinga. F35 Br: ... 2. Müller Balázs, ... 5. ifjabb Pavlovics György. F55: ... 3. Csizmadia János. 
Kisebb somogyi különítmény utazott el Horvátországban, Brac szigetére, ahol a nemzetközi viadalon három nap alatt négy futamot kellett teljesíteni. 

A Zselic Tájékozódási Futó és Szabadidősport Egyesület versenyzőinek eredményei. N21B: 1. Müller Júlia, ... 3. Müller Olga. N45: 1. Schmal Kinga. Nyílt B: 1. Schmal Róbert. 
A Mátra hegységben, Sirok környékén rendezett Eger Nagydíj kétnapos országos ranglistaversenyen az F55-ös kategóriában Csizmadia János a második, a Vértesben, Kápolnapuszta térségében lebonyolított Őszi Spartacus Kupa (ugyancsak kétnapos) nemzetközi erőpróbán pedig Müller Olga az N21 Br kategóriában a negyedik helyen zárt. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában