Futsal

2023.11.23. 12:10

Hazai pályán bizonyíthat a Munkácsy a döntőben

Fenyő Gábor

A diákolimpiai bajnoki címvédő Munkácsy Mihály Gimnázium nyerte az V–VI. korcsoportos (középiskolás) megyei diákolimpiai futsaldöntőt, miután az aranymeccsen 3–1 arányban legyőzte az-ugyancsak kaposvári Csokonai Vitéz Mihály Gimnáziumot.

Még októberben elején összesen 17 csapat (három négyes és egy ötös csoportban) kezdte meg a küzdelmeket, s összesen három kört rendeztek.

A végeredmény: 1. Kaposvár, Munkácsy Mihály Gimnázium, 2. Kaposvár, Csokonai Vitéz Mihály Gimnázium – a döntőben 3–1 –, 3. Siófok, Krúdy Gyula Technikum és Gimnázium, 4. Fonyód, Mátyás Király Gimnázium– a bronzmérkőzésen 4–1 –, 5. Kaposvár, Táncsics Mihály Gimnázium, 6. Barcs, Széchenyi Ferenc Gimnázium – az ötödik helyért 2–1.

A megyei bajnok kaposvári Munkácsy Mihály Gimnázium csapata (a felkészítőjük Rózsa János) már biztosította helyét az országos 12-es döntőben, miután a somogyi megyeszékhely lesz az idei finálé házigazdája, míg az ezüstérmes kaposvári Csokonai Vitéz Mihály Gimnázium együttese (a felkészítőjük Richter Sándor) országos selejtezőn vehet részt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában