Helyi sport

2023.11.27. 16:06

Kaposvölgye LUE: biztató játék és fájó vereség a hétvégi eredménysorban - körkép

"Győzött az U15 és az U16, biztatóan játszott az U19, két fájó vereséget is elszenvedett az U17, nem tudott bravúrt bemutatni az U14" – olvasható a Kaposvölgye LUE hivatalos oldalán.

Kaposvölgye LUE U14 – PEAC 0-8 (0-3)
Kaposvölgye: Németh Zs., Rosta, Törzsök, Spilák, Farkas, Kovács Á. (Boros 56.), Tóth R., Androvics (Nagy T. 56.), Varga B., Sánta, Pál.
Domokos József (Pozsegovics Gábort helyettesítette): – Megint kiderült, hogy ha én helyettesítek kollégát, az nem sok jóval kecsegtet. Sajnos az első félidőben támadásban semmit nem tudtunk mutatni, az ellenfél pedig kihasználta a hibáinkat. A második félidőben voltak biztató támadásaink, de ezekből nem sikerült gólt elérni, az ellenfél pedig minden hibát és helyzetet kihasználva győzött. Amit hiányoltam a játékosok többségéből, az az egészséges agresszivitás volt, ebben muszáj lesz előrelépniük. Jobbulást kívánok a mérkőzésen megsérülő Pál Tamásnak, valamint kollégámnak, Pozsegovics Gábornak.


Kaposvölgye LUE U15 – PVSK 11-0 (3-0)
Kaposvölgye: Váradi Á. (Poór 65.), Bencze N. (Tóth B. 78.), Váradi D. (Rupa Á. 57.), Bicskei (Stikl 78.), Horváth B., Fehér (Peternel 57.), Gáspár B., Fodor, Harsányi Zs., Csernel, Nagy-Szabó (Gáspár G. 41.)
Gólszerzők: Bencze N. (6., 50.-büntetőből), Harsányi Zs. (32.-büntetőből, 48.-büntetőből, 58.), Fehér (38.), Gáspár B. (44., 69.), Bicskei (51., 56.), Fodor (64.)
Domokos József: – A különbség ellenére csalódásként éltem meg a mérkőzést. Sajnos az első félidőben minden játékos magát helyezte előtérbe, túl sok volt az egyénieskedés, mindenki gólt akart lőni. Ennek a következménye volt a mindössze háromgólos vezetés a félidőben. A második félidő első felében koncentrálva, csapatként működve, elfogadhatóan játszottunk. Szerdán rangadót játszunk a Kozármisleny csapatával, ahol ez a játék édeskevés lesz.


Kaposvölgye LUE U16 – Szentlőrinc 6-3 (4-0)
Kaposvölgye: Bodó (Poór 70.), Antal, Kovács H., Sefner (Fodor 46.), Grotics, Várhegyi (Harsányi Z. 55.), Szaka, Molics, Katona (Tóth Á. 70.), Balázs, Surányi.
Gólszerzők: Várhegyi (16., 31.-büntetőből, 48.-büntetőből), Grotics (17., 62.), Antal (19.)
Szentgróti Zoltán: – Azt hiszem, hogy nyugodtan mondhatom, hogy mi méltóképpen emlékeztünk meg az egykori Aranycsapat tagjaira a 70. évforduló alkalmával a Magyar Labdarúgás napján, az eredmény tekintetében. Ezért is érdekes és szép sport ez a labdarúgás! Az első félidőben azt játszottuk, amit megbeszéltünk és magabiztos vezetéssel mentünk a szünetre, a második félidőben azonban túl könnyelműen, sok hibával játszottunk, aminek meg is lett az eredménye. Örülök a győzelemnek, de sajnálom, hogy a második félidőt elszórakoztuk!


Kaposvölgye LUE U17 – Dombóvár 1-2 (0-1)
Kaposvölgye: Horváth H., Antal, Horváth L. (Pacsai 75.), Horváth M., Gál, Büki, Laczó (Berkesz 46.), Bank (Fejes 89.), Illés, Bencze (Fehér 75.), Joós.
Gólszerző: Bank (64.)
Kolumbán Kristóf: – Rangadóhoz méltóan álltak bele a fiúk a meccsbe, amin végig fegyelmezett, taktikus játékot tudtunk játszani. A kombinatív játékra szinte alkalmatlan talajon mégis mindent megtettünk, hogy eredményes támadásokat vezessünk. A fordulás után néhány nagyobb ki nem kényszerített hibával lehetőséghez juttattuk a Dombóvárt, amit mind elpuskáztak, majd jött egy jó 25 perc, ahol az történt, amit mi akartunk, többek között az egyenlítés is. Sajnos a mérkőzés hajrájában egy véleményes labdaszerzés után az ellenfelünk újabb gólt rúgott, amire már válaszolni nem tudtunk. Teljesen egyenrangú ellenfelei voltunk a listavezetőnek a mérkőzés során, de sajnos a foci sokszor „igazságtalan”, mert egy döntetlent legalább megérdemeltünk volna.


LUA Baja – Kaposvölgye LUE U17 3-0 (0-0)
Kaposvölgye: Horváth H., Pacsai, Horváth L., Horváth M., Gál, Nichter, Büki, Laczó (Fejes 84.), Illés, Fehér P. (Joós 58.), Bencze Cs.
Kolumbán Kristóf: – A mérkőzés első félidejének nagy részében mezőnyjáték folyt. Egyik csapat sem tudott a másik fölé kerekedni, kisebb lehetőségek adódtak mindkét oldalon a gólszerzésre. A fordulás után jött nekünk a nagy helyzet, amit elpuskáztunk és egy pontrúgás után a kipattanón csak hazai játékos érkezett. Itt picit megtörtünk, és a fáradtság is jobban tükröződött a csapaton. A hajrában kockáztattunk, nem jött be, két kontrát végig tudott vinni ellenfelünk. Játékban egyenrangú partnerek voltunk, itt ma a frissesség döntött a hazaiak javára.


Holler UNFC – Kaposvölgye LUE U19 2-1 (0-1)
Kaposvölgye: Kókai, Csajági (Somogyvári 69.), Fodor, Horváth M., Szabó Á., Marosi (Fejes 77.), Fantoly, Büki, Batházi, Szanyi, Bicskei.
Gólszerző: Fantoly (22.)
Sólyom Gábor: – A szezon legjobb védekezését mutattuk ma be, rendkívül szervezettek voltunk és kontrákból volt több veszélyes lehetőségünk is. Nem számítottam erre, mivel a feljátszó U17-eseknek szerda óta a mai volt a 3. mérkőzésük, és ennek ellenére Büki Zétény és Horváth Máté remek teljesítményt nyújtott, ahogy az egész csapat is. Erre az utolsó 2 mérkőzésre lehet alapozni tavasszal, gratulálok a csapatnak a mai teljesítményhez.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában