Kézilabda

2024.01.11. 14:50

Nem indult jól az év, kettős vereséggel kezdett a Siófok KC

A Siófok KC serdülő- és ifjúsági együttese hazai környezetben kezdte meg a 2024-es szetendőt. Az NB I-es pontvadászat 12. fordulójában a SZISE elvitte a pontokat az SKC-Sportkomplexumból.

Női Ifjúsági I. Osztály - Nyugat, 12. forduló
Siófok KC–SZISE-Bamba Marha  37–43  (17–24)
Kiállítás: 2 ill. 10 perc
Hétméteres: 7/6  ill. 3/2

Siófok: Böőr Zsanett, Nógrádi Anna (kapus),  Bálind Réka, Sólyom Sára, Bojtok Anna 7, Deme Lili 4, Gurbács Borbála, Kocsisz Szilvia 7, Koósz Karina 2,  Koósz Fruzsina 1, Posta Luca, Jócsik Nóra, Tordai-Nagy Borbála, Szekeres Kamilla 1, Erdélyi Boglárka, Karé Kamilla 15.

Pintér Károly (edző – Siófok KC): "Úgy gondolom, hogy egy jobb csapattól nem szégyen kikapni és a SZISE egyértelműen jobb volt. Esélyesek arra, hogy bajnokságot nyerjenek. Próbálkoztunk, a 7-6 elleni támadójátékunk jól működött, viszont a visszarendeződést nem tudtuk megoldani és így sorra kaptuk a gólokat üres kapura. Megdicsértem a lányokat a mérkőzés után, mert jól küzdöttek."


Női Serdülő I. Osztály - Nyugat, 12. forduló
Siófok KC–SZISE-Bamba Marha  31–36 (17–18)
Kiállítás: 8 ill. 10 perc
Hétméteres: 3/3 ill. 3/2

Siófok: Aranyos Janka (kapus), Tóth Bíborka Janka 1, Ivusza Dalma, Klikk Jázmin 2, Sólyom Sára 4, Vörös Enikő 1,  Kenyó Júlia 1, Gurbács Borbála 11, Sarang Fruzsina 1, Minárik Boglárka, Szili Csenge, Gábor Kata, Pap Zsófia, Posta Luca 6, Erdélyi Boglárka 4.

Tarján Bence (edző – Siófok KC): "Az eredmény ellenére ez volt az egyik legjobb mérkőzésünk a szezonban. A végére elfogytunk a belső posztokon, de minden dicséret megilleti a lányokat a teljesítményük és a hozzáállásuk miatt."

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában