Megyei labdarúgás

2024.02.19. 16:49

Kiütötte ellenfelét a Somogyjád, meglepetést okozott a Buzsák - képgalériával

A hétvégén a 4. forduló mérkőzéseivel folytatódott a balatonlellei csoportban a téli műfüves bajnokság.

Fotó: Németh Levente

Miközben Kaposváron véget ért a téli műfüves bajnokság és győztest avattak, Balatonlellén a 4. forduló után a Somogyjád áll az élen, az éllovas azonban szabadnapos lesz az utolsó játéknapon, így a tornagyőzelem a Balatonboglár és a Balatonföldvár között dől majd el. Előbbinek egy döntetlen is elég lenne az aranyéremhez, míg utóbbinak nyernie kell, miután most hétvégén a Buzsák elvette a veretlenségüket. 

Lelle - csoport 

Buzsák–Balatonföldvár 2–1 (0–1) 
Buzsák: Szulimán, Gelencsér, Hatos (Zakariás 41.), Insperger, Proits, Borsi (Fejes 41.), Pántics, Hosszú (Drubi 14.), Fenyár (Vajda 41.), István P., Tóth Sz. 
Balatonföldvár: Mihály G., Kovács N., Tislér, Schmidt, Illés (Schneider 41.), Koseluk, Lakos (Kovácsik 41.), Porédos, Kadlicskó, Nagy J., Nieselberger. 
Gólszerzők: Pántics (46.), Zakariás (74.), ill. Koseluk (16.). 

Somogyjád– Zamárdi 7–0 (3–0) 
Somogyjád: Gelencsér, Bathó, Brunner, Végh, Kökény, Kabelács, Magyar L. (Szentgróti 50.), Bogdán Á. (Fejes 58.), Vajda, Hideg (Horváth Á. 61.), Baracsi (Muretics 25.). 
Zamárdi: Kovács Zs., Mészárovics, Varga A., Barta, Holoda, Kiss G., Samu, Kiss A., Márkus (Horváth D., Papp R. (Takács M. 41.), Szilágyi. 
Gólszerzők: Kabelács (21., 33., 58., 69., 76.), Kökény (65.), Brunner (78.). 
Kiállítva: Kiss A. (37.). 

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában