Megyei labdarúgás

2024.02.26. 15:47

Pótolt mérkőzést nyert és felsőházba ugrott a Nágocs

A Somogy vármegyei II. osztályú labdarúgó-bajnokság 2. fordulójából elhalasztott mérkőzést pótoltak hétvégén a csapatok.

Fotó: Barabas David

A Balatonszárszó elleni pótolt összecsapáson a második félidőben estek a találatok, nágocsi részről  Bőhm Bence kezdte a gólgyártást, majd Balogh Márió duplázott. Az újonc legeredményesebb játékosa ezzel a góllövőlistán is előre lépett, lemaradása mindössze három gólos az éllovas Balása Márk mögött. Győzelmével a Nágocs három helyet javított és feljött a felsőházba a Buzsák és a Kéthely mögé.

Megye II. - 2. forduló (pótolt mérkőzés)
Nágocs–Balatonszárszó 3–0 (0–0)
Nágocs, V.: Hegyi Attila.
Nágocs: Bíró, Bajczi (Szuhi 74.), Lőrincz (Gáspár 63.), Balassa, Lufcsik (Madarász 63.), Fonyódi, Nagy L. (Illés 82.), Balogh M., Darázs, Bőhm B., Nádori (Böhm J. 88.).
Balatonszárszó: Szalai, Balassa, Baranyai, Takács D., Sarang (Kreschka 55.), Károlyi, Késmárki, Bolla, Varga B. (Török B. 85.), Varga B. (Junghardt 59.), Fenyár.
Gólszerzők: Bőhm (47.), Balogh M. (57., 90.).

Darázs István (Nágocs - vezetőedző): – Január közepén kezdtük meg a felkészülést heti két edzéssel, amiken rendre jó létszámban voltunk. Könnyíti a helyzetünket, hogy hosszabb sérülés után visszatért Bőhm Bence, Lőrincz Adrián és Nádori Martin. Négy edzőmérkőzés van a hátunk mögött, melyekre szinte teljes kerettel tudtunk kiállni. Elmondható, hogy a felkészülésünk jól sikerült és ez az elhalasztott mérkőzésen a Balatonszárszó ellen vissza is köszönt. Sajnos ahogyan ez ilyenkor lenni szokott, az első félidőben mindent kihagytunk, pedig a helyzeteket futószalagon gyártottuk. A fordulás után azonban kétszer is beköszöntünk, amit a hajrában egy harmadik találattal koronáztunk meg. Úgy gondolom, hogy megérdemelt győzelmet arattunk és várakozó állásponton vagyunk. Teljes kerettel várjuk a tavaszt és bízunk benne, hogy minél több esetben tudunk borsot törni a nálunk jóval nagyobb rutinnal rendelkező csapatok orra alá. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában