Darts

2024.03.09. 23:48

A nők és a Zoltánok tiszteletére hullott a nyílzápor

Nőnap alkalmából ingyenes nevezéssel várta a hölgyeket a Füredi úti termébe a Kaposvári Vikingek Darts Club, amely az újabb nyílt versenye során a Zoltánokról sem feledkezett meg.

Klein Péter Nándor

Fotó: Muzslay Péter

A szokásos remek hangulatot is tudták fokozni a Kaposvári Vikingek, akik ezúttal egy nyílt, egyéni versenyre várták a darts szerelmeseit. A szervezőknek ezúttal sem kellett csalódniuk, hiszen a kaposvári Böröczi Áron által fejlesztett DartsUp alkalmazáson keresztül szinte azonnal beteltek a 64 hely mindegyike. 

nőnapi dartsverseny
Fotó: Muzslay Péter

– Ezúttal nem teljes teltházzal vágtunk neki a versenynek, mivel betegség miatt hárman is visszaléptek – mondta Farkas Gábor, a Kaposvári Vikingek Darts Club alapítója. 
A szervezők nem feledkeztek meg a hölgyekről, ugyanis nőnap alkalmából ingyenes nevezéssel várták őket, míg a Zoltánokat egy üdvözlőital fogadta a verseny előtt. 
– Öt hölgy érkezett a nyílt versenyünkre, melyre profi dartsosok is nevezhettek – tudtuk meg Farkas Gábortól, aki azt is elmondta, hogy a két nyert legig tartó csoportkörök végén hat versenyző juthatott tovább az egyenes kieséses szakaszba.
A Kaposvári Vikingek Darts Club nyílt versenye ismét nagy csatákat hozott, főként a döntő, melyet végül négy-három arányban nyert meg Borsos Tamás Kurucz Sándor ellen. A megosztott harmadik helyen Jóni Milán és Lázár Krisztián végzett. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában