Somogy vármegyei I. osztály: szombaton 14 órakor rajt Kadarkúton

2024.04.12. 12:51

Fókuszban a listavezető Nagyatád marcali fellépése

Már szombaton 14 órakor megkezdődik a Somogy vármegyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság 24. fordulója; a Kadarkút–Kaposfüred bajnoki mérkőzés családi ünnep miatt előbb kezdődik.

Fenyő Gábor

Fotó: Mocza Daniel

A Somogy vármegyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság hétvégi körében a szombaton délután esedékes Marcali–Nagyatád ütközet áll leginkább a fókuszban.

A 24. forduló párosítása

Szombat, 14 óra:
Kadarkút–Kaposfüred
Már szombaton 14 órakor elrajtol Kadarkúton a 24. forduló. A vendégek kérésére hozták előrébb a kezdési időpontot, mert Kaposfüreden kerek házassági évfordulót ünnepelnek. Amúgy a fürediek egymás után szenvednek nagy gólarányú vereségeket; gyanítható, hogy a forgatókönyv Kadarkúton sem fog változni.


Szombat – 16.30 óra:
Marcali–Nagyatád
Kétségkívül a 24. forduló rangadója! Szombaton délután a Marcali vendége lesz a tavalyi bajnok és listavezető, idén még százszázalékos Nagyatád. Az atádiak bárhol is lépjenek pályára, mindenhol ugyanaz a céljuk: egyértelműen nyerni akarnak! A Marcali jó csapat – ráadásul náluk játszik a gólkirályjelölt Bradics Tamás, aki az elmúlt két bajnokin hétszer (!) is betalált az ellen kapujába –, mégis a Nagyatád a meccs esélyese.


Szombat – 16.30 óra:
Balatoni Vasas–Toponár
A Balatoni Vasas játszik otthon, de idegenben is inkább a Toponár számít favoritnak.


Szombat – 16.30 óra:
Nagybajom–Öreglak
Elvileg fix egyesnek kell lennie.


Vasárnap – 16.30 óra:
Segesd–Balatonlelle
Ha a szombati Nagybajom–Öreglak meccset fix 1-esre vettük, akkor a vasárnapi Segesd–Balatonlelle találkozó fix 2-es. Pedig a seregható segesdieknek nagyon kellene egy, de inkább három pont...


Vasárnap – 16.30 óra:
Juta–Barcs
A hazai pálya a jutaiak mellett szól.


Vasárnap – 16.30 óra:
Somogysárd–Tab
Legutóbb Nagyatádon a Somogysárd egy hetest kapott. Most hazai nézők előtt mindenképpen javítani szeretnének.


Vasárnap – 16.30 óra:
Balatonkeresztúr–Csurgó
Érdekes meccsnek ígérkezik, ahol bármilyen eredmény előfordulhat. Benne van a pakliban, hogy helyet cserél egymással a két társaság, de az sem elképzelhetetlen, hogy a vendég Csurgó megőrzi két pontos előnyét, vagy éppenséggel ötre növeli a két csapat közti különbséget.
 

MESTERLÖVÉSZEK
A góllövőlista élcsoportja: 1. Bradics Tamás (Marcali) 28 gól; 2. Bene Zsombor (Balatoni Vasas) 20 gól; 3. Vukan Nikolics (Nagyatád) 19 gól; 4–5. (holtversenyben) Simon Róbert (Kadarkút) és Laczkó Dávid József (Toponár) 16 gól; 6–8. (holtversenyben) Horváth Péter (Nagyatád), Decsi Richárd (Toponár) és Boros Tamás (Csurgó) 15 gól; 9–14. (holtversenyben) Dekanics Márk (Nagyatád), Németh János Attila (Balatonlelle), Kelemen Kevin (Balatonlelle), Ivusza Gábor (Toponár), Balogh László (Marcali) és Orsós Viktor Márk (Kaposfüred) 14 gól; 15–16. (holtversenyben) Palkovics Tamás (Somogysárd) és Tompa István (Barcs) 13 gól; 17–18. (holtversenyben) Márton András (Nagybajom) és Kollega Krisztián (Juta) 12 gól; 19. Kálazi Tamás Bálint (Balatoni Vasas) 11 gól; 20. Pető Tamás (Toponár) 10 gól.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában