Somogy vármegyei I. osztályú bajnokság: hat meccs szombaton

2024.04.19. 14:41

Újabb rangadót játszik a Marcali a Kadarkút ellen

A Somogy vármegyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság 25. fordulójából a szombati Marcali–Kadarkút összecsapás tűnik a legizgalmasabb derbinek.

Fenyő Gábor

Fotó: Mocza Daniel

A Somogy vármegyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság 25. fordulójában már hat mérkőzést lejátszanak szombaton, s csak kettő maradt vasárnapra.

A 25. forduló párosítása

Szombat – 17 óra:
Marcali–Kadarkút
A Marcali hazai pályán egy hete négyet kapott a tavalyi bajnok, jelenleg is éllovas Nagyatádtól. Most mindenképpen javítani szeretnének, csak hát a Kadarkút nem a rossz csapatok közé tartozik.


Szombat – 17 óra:
Nagyatád–Tab
Nehezen hihető, hogy az idén még százszázalékos atádi alakulat pont otthon és pont a Tab ellen veszít(ene) pontot.


Szombat – 17 óra:
Barcs–Somogysárd
A vendég Somogysárd jó lehet egy pontra, de akár háromra is az újonc Barcs otthonában.


Szombat – 17 óra:
Balatonlelle–Juta
A korábbi fordulót mindkét csapat sikerrel vette; a Lelle a sereghajtó Segesd otthonában nyert 8–0-ra, míg a Juta Barcson győzött egy góllal. A papírforma hazai sikert ígér.


Szombat – 17 óra:
Toponár–Segesd
Fix 1-es. A segesdiek valószínűleg sikerélmény nélkül maradnak Toponáron.


Szombat – 17 óra:
Csurgó–Nagybajom
A vendég bajomiak tűnnek az esélyesebbnek. Arról viszont ne feledkezzünk meg, hogy a Csurgó a tavaszi idényben már nem egy vaskos meglepetést okozott. Példának okáért a 21. fordulóban nyolc góllal küldték haza a Kaposfüredet, legutóbb pedig Balatonkeresztúrról hozták el mindhárom bajnoki pontot.


Vasárnap – 17 óra:
Kaposfüred–Balatonkeresztúr
A Kaposfüred az elmúlt négy bajnokiján pont nélkül maradt, ráadásul még csak gólt sem tudtak szerezni. A legutolsó fellépésükön viszont csak 1–0-ra kaptak ki Kadarkúton. Nagy kérdés, hogy mennyire tudja magát összekapni a házigazda füredi együttes.


Vasárnap – 17 óra:
Öreglak–Balatoni Vasas
Most is Buzsákon fogadja az Öreglak a soron következő ellenfelét. Gyaníthatóan a pillanatnyi adott forma dönt majd a találkozó sorsáról, vagyis bármilyen eredmény elképzelhető.

 

MESTERLÖVÉSZEK

A góllövőlista élcsoportja: 1. Bradics Tamás (Marcali) 28 gól; 2. Vukan Nikolics (Nagyatád) 21 gól; 3. Bene Zsombor (Balatoni Vasas) 20 gól; 4–5. (holtversenyben) Kelemen Kevin (Balatonlelle) és Laczkó Dávid József (Toponár) 17 gól; 6–9. (holtversenyben) Horváth Péter (Nagyatád), Simon Róbert (Kadarkút), Decsi Richárd (Toponár) és Ivusza Gábor (Toponár), 16 gól; 10. Boros Tamás (Csurgó) 15 gól; 11–14. (holtversenyben) Dekanics Márk (Nagyatád), Németh János Attila (Balatonlelle), Balogh László (Marcali) és Orsós Viktor Márk (Kaposfüred) 14 gól; 15–18. (holtversenyben) Márton András (Nagybajom), Palkovics Tamás (Somogysárd), Kollega Krisztián (Juta) és Tompa István (Barcs) 13 gól; 19–20. (holtversenyben) Weimann Richárd (Nagybajom) és Kálazi Tamás Bálint (Balatoni Vasas) 11 gól; 21–22. (holtversenyben) Babai Gábor (Nagybajom) és Pető Tamás (Toponár) 10 gól.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában