DUATLON

2024.04.07. 07:00

Vasárnap elrajtol a MA-VIK TC jubileumi sorozata

Fenyő Gábor

Kerek évfordulót ünnepel idén a MA-VIK TC, amely a hétvégén, vasárnap a 30. jubileumi versenyszezonját kezdi Kaposváron. A hagyományos sorozat első eseménye az óvodás és egyben családi duatlon lesz, amely a régi helyszínen, a Cseri park melletti Erdősor utcában rajtol majd.

A szervezők öt korcsoportban – 2021 és 2017 között születettek – indítanak futamokat évenkénti bontásban, s várják a kétéveseket is. Az egyéni versenyek után következnek a családi váltók (egy gyermekes, két gyermekes és nagyszülős). Minden célba érkezőnek jut majd valamilyen apró meglepetés, a családi váltókban pedig érem- és tárgyjutalomban részesülnek a dobogósok. Az a család, amely mind a négy eseményen elindul (április 7., május 26., szeptember 8. és 22.), külön díjazásban részesül.

A MA-VIK TC idén összesen 11 megmozdulást tervez. Lesz családi túra (április következő hétvégéjén, továbbá júniusban és szeptember első napján), terveznek Nordic Walking-túrát (előbb júniusban, majd szeptember közepén), s a szeptember 26-án, illetve október 13-án esedékes Világ Gyalóglónaphoz kapcsolódva is szerveznek programo(ka)t.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában