Hírek

2006.03.15. 13:29

Közösen ünnepeltek a politikai erők Szegeden

Közösen vettek részt az országgyűlési képviselőjelöltek az 1848-49-es forradalom és szabadságharc évfordulója alkalmából rendezett szegedi ünnepségen.

BAMA

Az országgyűlési választásokon MSZP-SZDSZ jelöltként induló Ujhelyi István, a szocialista párt alelnöke, Botka László szegedi polgármester, az SZDSZ-MSZP jelöltként induló Sándor Klára, a liberális párt ügyvivője, valamint a Fidesz-KDNP támogatással induló Bodó Imre tiszaszigeti polgármester, Kalmár Ferenc, a Kereszténydemokrata párt alelnöke és Balogh László a színpadon együtt énekelték el a himnuszt. Ezt követően az egy körzetben induló jelöltek közösen helyezték el a koszorúkat Kossuth Lajos szobránál.

A közös ünneplést Botka László, az MSZP megyei elnöke kezdeményezte. A polgármester szerint hazaszeretetben, a szabadság szeretetében és a demokrácia tiszteletében minden politikai erő egy oldalon áll, ezért hívta politikustársait, hogy együtt emlékezzenek az 1848-49-es forradalomra és szabadságharcra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!