Kék hírek, bulvár

2009.04.22. 20:26

Aljas támadás: idős nőt akart megerőszakolni a részeg férfi

Jogerősen négy év egy hónapi szabadságvesztésre ítélte a bíróság azt a 49 éves nagybajomi férfit, aki egy 71 éves idős asszonyt akart megerőszakolni.

Jakab Edit

A férfi társaival egész nap fát szedett az erdőben, közben folyamatosan piázott, a munka végén a kocsmába tette át székhelyét. Hazafelé találkozott egy 71 éves falubeli asszonnyal, bement az udvarára, de az asszony kizavarta.A férfit ez nem tántorította el: később visszaosont. Az idős áldozat a konyhában sepregetett, háttal az ajtónak, amikor a férfi besurrant és hátulról rátámadt. Lefogta az asszonyt, az ágyra szorította, közben többször megütötte és fejét az ágy fa részébe verte. Száját is megpróbálta betömni ruhákkal, de az idős nő olyan erősen kapálózott, hogy nem sikerült. A férfi az ágy mellé a földre térdepeltette, megpróbálta letépni róla a ruhát. Az asszonynak valahogy sikerült felállni, de támadója ellökte. Az asszony beverte a fejét az ajtószárfába. Ahogy felnézett, meglátta támadója arcát, s ettől a férfi annyira megrémült, hogy elmenekült.
A vádlottat erőszakos közösülés kísérlete és testi sértés miatt jogerősen négy év egy hónapu szabadságvesztésre ítélte a bíróság.

Ezek is érdekelhetik