Kék hírek, bulvár

2009.10.14. 16:08

BB Évi jobban van, de ki neveli fel gyermekét?

Még nem tudni, mi lesz Párkányi Évi másodszülött kisfiának a sorsa. Manó nem került állami gondozásba, de Évi és családja sem tudja felnevelni az újszülöttet.

Sonline

Számos hír látott napvilágot arról, hogy már el is vették anyjától, és állami gondozásba került a kis Manó. Ez azonban nem igaz – mondta el kérdésünkre Évi nagynénje.

Évit meglátogatta édesanyja, a lány állapota határozottan javul a kezelések hatására. Jó kedélyű volt, együttműködik az orvosokkal. A kisfiút a közelében helyezték el, bármikor átmehet hozzá, próbálják rávenni, hogy anyatejjel táplálja. Az viszont igaz, hogy Évi láthatóan nem igazán kötődik a kis jövevényhez, csak akkor megy át hozzá megnézni, ha erre felhívják a figyelmét. Nem alakultak ki benne anyai érzelmek, de ez egyértelműen a betegségének tudható be – állítja a nagynéni.



Talán jobb is így, hiszen nincs olyan állapotban, hogy vállalhatná a kicsi felnevelését. A család már szintén nem tudja vállalni ezt a feladatot, hisz Jánoskát, Évi első kisfiát is ők nevelik. Úgyhogy még semmi biztosat nem lehet tudni arról, mi lesz a kisfiú sorsa, aki egyébként szerencsére egészséges és nagyon szép. Talán az örökbe fogadás volna a legjobb megoldás.

Olyan hírek is elterjedtek, hogy Évit meddővé tették, hogy többé ne szülhessen. A családnak erről sincsenek biztos információi, mert nem tudtak még beszélni az orvosokkal, annyit tudnak – mondta a lány nagynénje – hogy Évi készült erre. Határozott kérése volt, hogy végezzék el rajta a beavatkozást, mert nem szeretne többet szülni. Az, hogy a korlátozottan cselekvőképessé nyilvánított lány ezt önállóan írta-e, írhatta-e alá, vagy a gyámja közreműködésével hozta meg ezt a döntést, nem tudni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!