Kék hírek, bulvár

2011.02.09. 08:25

Király L. Norbi vetkőzött és Vastag Csabáékkal ünnepelt

Barcson ünnepelte 22. születésnapját Király L. Norbi. Az X-Faktor népszerű énekesét első somogyi fellépése előtt fényképes tortával lepte meg a stábja, illetve két barátja és fellépő társa, Vastag Csaba és Tomi.

Jeki Gabriella

- Hamarosan jönnek a mimikai ráncok és a szarkalábak, lassan el kell kezdenem botoxozni, hiszen már nagyon öreg lettem a 22 évemmel - poénkodott barcsi fellépése előtt Király L. Norbi, aki a népszerű tehetségkutató verseny döntője óta először lépett színpadra "hazai pályán", Somogy megyében. Ahogy mondta, egy kicsit izgul ez miatt, de gátlásait - ahogy azt már megszokhattuk tőle - hamar leküzdötte és mire Vastag Csabával és Tomival a közönség elé került, már nyoma sem volt rajta semmiféle feszültségnek. A fiúkat a barcsi közel háromszázötven fős közönség kitörő tapssal és sikolyokkal fogadta, Norbinak pedig közösen énekelték el a Boldog szülinapot című dalt, akit - nem mellékesen - a legfiatalabb rajongója "imádlak Norbi" transzparenssel fogadott.

A másfél órás koncert alatt először érzelmes, majd fergeteges hangulat töltötte be a barcsi diszkót. Király L. Norbi a You can leave your hat on című dalt énekelve határozott mozdulattal lekapta magáról a pólóját. Az ország első X-Faktor győztese, Vastag Csaba ezúttal elsősorban rock dallamokkal hozta lázba a közönséget, míg testvére, Tomi inkább az érzelmek húrjait pengette.



A Vastag-fivérek elárulták: pár hónapon belül mindketten külön-külön lemezzel rukkolnak elő, melyen a feldolgozások mellett saját dalok is helyet kapnak majd. Király L. Norbi pedig újdonsággal készül: azt mondja, pici a piac, ezért mindig valami újat fog kitalálni ahhoz, hogy az ember fennmaradjon.  Hozzátette: nem akar beállni a szalagok közé. Hogy mivel akar kitűnni, arra csak sejtelmesen ennyit válaszolt: „majd megoldom". Norbi hamarosan szülővárosában, Kaposváron lép fel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!