Kék hírek, bulvár

2014.01.08. 14:56

Emberölés Zamárdiban: ezt a férfit keresik a rendőrök, fotó

Egy negyvennégy éves nő holttestét találták meg Zamárdiban, az asszonyt vélhetően Tanai Imre Kálmán ölte meg, aki ellen országos elfogatóparancsot adtak ki.

Sonline

– Holttestet találtak kedden Zamárdiban – tájékoztatott a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata. – A beszerzett adatok alapján egy 44 éves nő bűncselekmény áldozata lett. A rendőrség jelentős erők bevonásával haladéktalanul megkezdte a helyszíni szemlét, az adatgyűjtést, a tanúkihallgatásokat, az elkövető azonosítása és elfogása érdekében. Az ügyben a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást. A nyomozók látókörébe került a zamárdi Tanai Imre Kálmán, aki megalapozottan gyanúsítható a bűncselekmény elkövetésével, azonban a férfi a bűncselekmény elkövetését követően – a beszerzett információk alapján egy szürke színű kerékpárral – ismeretlen helyre távozott.

– A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tanai Imre Kálmán ellen országos elfogatóparancsot adott ki – közölte az SMRFK. – A férfi veszélyes, támadásától tartani lehet, ezért senki ne próbálja meg elfogni, feltartóztatni. A szökésben lévő férfi 48 éves, körülbelül 170 centiméter magas, 65-70 kilogramm súlyú, vékony testalkatú, teljesen kopasz. Eltűnésekor terepmintás alsó- és felső ruházatot viselt.

Aki a képen látható Tanai Imre Kálmán tartózkodási helyével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányságon vagy hívja a 06-82-502-700-as telefonszámot. Névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8-16, p: 8-13), továbbá a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Zamárdiban még soha nem történt gyilkosság

Vélhetően családi konfliktus vezetett a tragédiához – hallottuk Zamárdiban. A kisvárost azért is rázták meg a történtek, mert a gyilkossággal gyanúsított férfi helybéli születésű és rendezett körülmények között élt kettesben élettársával (gyermekük nincsen); az áldozattá vált nő a helyiek információja szerint Siófokra járt dolgozni. A közelben élők sem tudnak a tragédiának semmiféle előzményéről beszámolni, nem voltak tehát előjelei, a férfit csendesnek, visszahúzódónak ismerték. A vendéglátásban dolgozott, szakács végzettségű, az elmúlt nyáron is volt munkája egy zamárdi vállalkozónál. Keresésében egyébként a helyi polgárőrök is segítik a rendőröket. – Zamárdiban még soha nem történt gyilkosság – adott hangot megdöbbenésének Csákovics Gyula, a település polgármestere.
Ezek is érdekelhetik