Kék hírek, bulvár

2015.04.06. 15:31

Csoportos garázdaság: öten verekedtek össze a rendezvényen

Nagykorpádon és Somogysárdon is csoportos garázdaság miatt kellett intézkedniük a rendőröknek, akik összesen nyolc gyanúsítottat hallgattak ki.

Sonline

– A nagybajomi egyenruhások elfogtak és előállítottak a rendőrőrsre előállítottak egy mernyei, egy mezőcsokonyai és egy somogysárdi személyt – tájékoztatott a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata. – A rendelkezésre álló adatok alapján a három fiatalember szombat este az egyik somogysárdi utcában – előzetes szóváltást követően –, lökdösődtek, majd elkezdték egymást ütni, s végül verekedést tört ki. A 17 éves fiú és a két 24 éves férfi viselkedése az utcán lévőkben riadalmat, megbotránkozást keltet. A rendőrök a mernyei fiút, a mezőcsokonyai H. Tibort és a somogysárdi T. Balázst csoportosan elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. Az eljárás során mindannyian szabadlábon védekezhetnek.



– A nagyatádi egyenruhások pedig öt férfit fogtak el és állítottak elő a rendőrkapitányságra – közölte az SMRFK. – Eddig ismeretlen okból szóváltás, dulakodás, majd verekedés alakult ki két baráti társaság között Nagykorpádon. A bunyóban öt férfi vett részt, s egyikőjük kivételével mindenki megsérült. A 32 éves taranyi K. Istvánt, a szintén taranyi 36 éves K. Sándort, a 23 éves nagyatádi S. Krisztiánt és a 19 éves kisbajomi B. Zoltánt gyanúsítottként hallgatták ki csoportosan, nyilvános rendezvényen elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. Az eljárás további szakaszában mind a négyen szabadlábon védekezhetnek. A 28 éves szabási P. Norbertet egy rendbeli csoportosan, nyilvános rendezvényen elkövetett garázdaság bűntett és két rendbeli súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. A férfit őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!