Kék hírek, bulvár

2017.02.16. 14:38

„Elszakadt a cérna” - kapanyéllel vágta halántékon a férfit

Megijedtek a gyerekek a motorkerékpártól, ezen veszett össze két férfi Böhönyén, és majdnem emberhalál lett a vége. A történet szereplői csütörtökön álltak a Kaposvári Törvényszék elé.

K. G.

Hozzátartozói fékezték meg a motorost

A 34 éves motoros hazafelé tartott a böhönyei albérletébe tavaly július 16-án, amikor leparkolt, az egyik ittas szomszéd felelősségre vonta, hogy veszélyezteti az udvaron játszó gyermekeket. Heves szóváltás lett a vége, majd a motoros felkapott egy kapanyelet, ami az udvaron hevert. A vita közben ezzel vágta halántékon a 25 éves férfit, aki eszméletét elvesztve esett össze. A vád szerint ekkor egy másik szomszéd az ájult ember segítségére sietett, de amikor kérdőre vonta a vádlottat, ellene is fenyegetően lépett fel, ezért a szomszéd elszaladt. Végül a hozzátartozói fékezték meg a motorost, aki viszont azt állítja: az ütés után őt verték össze a bántalmazott férfi rokonai.

„Valóban meglöktem, de csak egy kicsit”

– Én egy józan bolond vagyok, mert nem ittam, csak elszakadt a cérna. Sajnos fejbe vágtam – mondta a rendőrségi vallomásában a vádlott, ezt a bíró olvasta fel a tárgyaláson. A motoros annyit tett hozzá: jogos védelem volt, mert a másik férfi meglökte őt a vállán.
– Nagyon gyorsan ment el a motor a kisfiam előtt, aki megijedt és sírva fakadt, ezt tettem szóvá. Igaz, nem szépen szóltam neki – ismerte be a sértett. – Valóban meglöktem a vállán, de csak egy kicsit. Felkapta a méterfát, és mire megfordultam, már leütött. Hátulról, az ütésből nem láttam semmit. Csak a kórházban, a műtét után fogtam fel, hogy mi történt velem.



A fiatalember közvetlen életveszélyben volt, csak az orvosi beavatkozás mentette meg az életét. Bevérzések alakultak ki és a halántékcsontja darabosra tört, elmozdult. Ennek ellenére nem haragszik a vádlottra, akit életveszélyt okozó testi sértéssel vádol az ügyészség. Ítéletet a következő tárgyaláson hirdet a törvényszék.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!