Kék hírek, bulvár

2017.03.02. 15:53

Szex helyett elkábította, majd kifosztotta a férfit

Megismerkedett férfi áldozatával, követte a lakására, elcsábította és elkábította, majd kifosztotta egy nő, ezért ítélték el másodfokon a Kaposvári Törvényszéken.

K. G.

A 45 éves dombóvári nő tavaly októberben egy kaposvári kocsmában ismerkedett meg egy helybeli férfival. Ő szólította le, majd leültek, és közösen italoztak. A kaposvári férfi azt mondta neki, hogy menjen fel a lakására, majd hazafelé indult. A nő követte, hogy folytassák az estét a sértett otthonában. Egy dobozos sört is magával vitt, de útközben nyugtató tablettákat tett bele. A lakásban megkínálta a férfit, aki felhajtotta az italt, majd öntudatlan állapotba került.



A nő átkutatta a szobákat, s egy sporttáskát talált, abba pakolt bele minden mozdíthatót. Takarót, parfümöt, borotvát, napszemüveget és mobiltelefont szedett össze. Összesen 246 ezer forintnyi holmit vitt magával. Amikor a férfi felébredt, és látta, hogy a remélt pásztoróra helyett kirabolták, azonnal a rendőrséghez fordult. Végül elfogták a vádlottat, akit első fokon rablás bűntettéért 2 év 10 hónap börtönbüntetésre ítélt a Kaposvári Járásbíróság. A nő és védője enyhítésért fellebbezett, azonban a Kaposvári Törvényszék helyben hagyta a korábbi ítéletet, amely így jogerőre emelkedett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!