Közélet

2010.11.21. 20:10

Ékszer- és ruhaköltemények a kifutón

Lovász Márta divattervező-stylist kollekcióját a 20-30-as évek art deco stílusa inspirálta, amely a minták, szabásvonalak terén mutatkozott meg.

Vas András

Divat- és ékszerbemutatónak adott otthont vasárnap a megújult Szivárvány Kultúrpalota. Lovász Márta divattervező-stylist kollekcióját a 20-30-as évek art deco stílusa inspirálta, amely a minták, szabásvonalak terén mutatkozott meg.
[caption id="" align="aligncenter" width="334"] A 20-30-as évek art deco stílusa inspirálta Lovász Mártát
[/caption]
– A bemutató első felében olyan ruhatárat kínáltam a modern üzleti életben dolgozó nőknek – mondta Lovász Márta –, amely eleganciájával, klasszikus vonalaival hozzájárul a sikeres munkához, ugyanakkor kiemeli ebben a szerepben is nőiességét.Az Igazgyöngy ékszerüzlet ékszereit vidám, harmonikus színvilág, valamint az alapanyagok és formák összhangja jellemezte. Hangsúlyos szerepet kaptak a nemesacél karkötők, láncok egy parányi gyémánttal díszítve, valamint a ZEMA ékszerek, melyeket két éve jegyeztek be hivatalosan a Swarovski céghez, mint a Swarovski kristállyal készülő ékszerek hivatalos gyártóját és forgalmazóját. Láthattunk tenyésztett gyöngy-, drágakő- és porcelán ékszereket, valamint egyedi neonszínekben pompázó szilikon órákat.

Címkék#Kaposvár

Ezek is érdekelhetik