Közélet

2010.12.19. 10:03

Mindenhol ott vannak! Hóemberinvázió Somogyban

Egy eddig ismeretlen angol egyetem kutatói megállapították, hogy az egész világon Somogyban van minden télen a legtöbb hóember.

Sonline

Megfigyeléseiket a napokban hozták nyilvánosságra egy harminchárom éves kutatási program zárásaként, amely azt figyelte, hogy a tél beálltával hol épül a legtöbb hóember. A kutatáshoz félig meddig titkos amerikai műholdak felvételeit, valamit az adott ország meteorológiai alállomásai adták az alapadatokat, ezt később személyes megfigyelésekkel is alátámasztották. Hol és mikor, azt nem tudjuk...A hóemberkutatás nagyon fontos, hiszen egyes tudományos megállapítások szerint a hóemberépítés közben olyan hormonok szabadulnak fel az emberekben, amelyek segítik a boldogságérzés kialakulását. Ezt az állítást sehol senki még nem bizonyította ugyan, de az ismeretlen angol egyetem professzorai szerint Somogyban ez a boldogság még fokozottabban jelentkezik télvíz idején, hiszen a hóemberépítést ebben a megyében mindig többen, családtagokkal, barátokkal végzik, amely még jobban fokozza a hormon termelését.

Bár a kutatás lezárult, mutasd meg velünk, hogy Somogyban él a legtöbb hóember! Szabadítsd fel a jókedvedet családoddal és barátaiddal: építs hóembert, amíg lehet. Hogy a boldogság megyei méretű növekedését bizonyítani is tudjuk, kérjük a csatlakozókat, hogy örökítsék meg fényképen, vagy videófelvételen a hóemberépítés végeredményét, esetleg folyamatát a felszabadított boldog emberekkel együtt, s a felvételeket jutassák el szerkesztőségünkhöz.
E-mail: [email protected]

A képeket, videókat megőrizzük és a boldogságnövekedés bizonyítékaként összegyűjtve közöljük.

Ezek is érdekelhetik