jótékonyság

2019.12.08. 20:00

Élmény tasakban és a színpadon

Negyedik alkalommal indította el a Csiky Gergely Színház jótékony karácsonyi akcióját.

Góz Lilla

Minden évben szeretetcsomagot gyűjtenek dolgozóik, a teátrum vendégei és a Compass Egyesület önkéntesei nehéz sorsú, hátrányos helyzetű gyerekeknek.

A felajánlásokat a Compass Egyesület irodájában és a színház jegyirodájában adhatják le hétköznap kilenctől este öt óráig, az előadások napján este hét óráig, hétvégén az előadás kezdése előtt egy órával december közepéig. A csomagokba leginkább tartós élelmiszereket, édességeket, könyveket és játékokat várnak. Lehetőség van arra is, hogy színházjegyet vásárolhat az adományozó, amely olyan gyermekhez vagy fiatalhoz fog kerülni, aki még soha nem járt színházban.

Vasárnap este pedig jótékonysági gálát szerveztek a színházban. A kétórás gálaműsort összeállító Sarkadi Kiss János színművész elmondta: a teátrum tagjai egy emberként álltak a kezdeményezés mellé. Van, aki verssel, mesével vagy zenés-táncos produkcióval készült. A társulat tagjain kívül vendégművészek, az Ametiszt Tánc-Sport Egyesület is fellépet az esten.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában