Kultúra

2011.11.17. 18:06

Junior Prima díjat kaptak a Csiky színészei

A Prima Primissima Alapítvány és az FHB Bank Magyar színház- és filmművészet kategóriájában idén is díjakat ítélt oda az arra érdemesnek tartott fiatal művészeknek.

F. Szarka Ágnes

A díjra a hazai színház- és filmművészet elismert (junior és senior) képviselői jelölték a szerintük figyelemre és díjra érdemes fiatal tehetségeinket. Minden évben legfeljebb tízen kaphatják meg a jelöltek közül a Junior Prima Díj ajkai kristályplakettjét, és a szakmai elismerés mellé járó pénzjutalmat.



A Csiky Gergely Színház két társulati tagja Grisnik Petra színésznő és Göttinger Pál rendező is a díjazottak között van. Göttinger Pál éppen a színház legújabb bemutatóján, A Kéz című bítzenés szindarabon dolgozik. Díjat kapott  Cziegler Balázs díszlettervező is, aki olyan előadások díszleteit tervezte a Csiky Gergely Színházban, mint a nemrég bemutatott Pán Péter vagy a nagy sikerű Padlás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!